Mikrozobozdravstvo Zvezda

DomovMikrozobozdravstvo Zvezda

Mikrozobozdravstvo Zvezda

Neprestano stremimo k temu, da bi naša ordinacija sledila najnovejšim smernicam in vam nudila le najboljšo in najprimernejšo oskrbo, kajti le najboljše je dovolj dobro za vas.

Z vami želimo graditi dolgoročne odnose, ki temeljijo na zaupanju v to, da smo tu za vas in delamo za vaše dobro. Želimo si, da bi bil vsak, ki nam zaupa skrb za svoje zdravje, z nami tako zadovoljen, da bi našo oskrbo priporočil tudi svojim družinskim članom in prijateljem. Le tako se lahko vzpostavi kakovostno sodelovanje med zdravnikom in pacientom, ki mu zaupa svojo oskrbo.

Glavna cilja, ki ju imamo stalno pred očmi, sta zdravje vaših ust in lep nasmeh, kar je tesno povezano z vašim kakor tudi našim zadovoljstvom.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve