Stekleni nadstreški

DomovMN ograjeStekleni nadstreški

Stekleni nadstreški

MN GROUP d.o.o.

steklen-nadstresek

Ko urejamo okolico hiš in želimo ublažiti moč sonca, se poleg šotora, senčil ali paviljonov, veliko ljudi odloči za nadstrešek. Nadstrešek je v primerjavi z ostalimi senčili obstojen dalj časa. Če so izdelani iz kakovostnih materialov, pa si bomo zagotovili dolgotrajno življenjsko dobo nadstreška. Stekleni nadstreški so vsestransko uporabni, ker poleg sence nudijo tudi praktično zaščito pred padavinami. Ravno zaradi tega dejstva, se nadstreške uporablja tudi kot zaščito za jeklene konjičke. Seveda se odlično dopolnjujejo steklene stopniščne ograje in nadstreški. Še zlasti, če so tudi stekleni nadstreški nameščeni na objekt.

Pri sami izbiri nadstreška je pomembno, da se ne prenaglimo in kupimo prvega, ki ga najdemo. Potrebno je narediti primerjavo ponudnikov, primerjati materiale, kakovost in ceno, kako je z dostavo in montažo. Vse omenjene dejavnike je treba zbrati in se na koncu odločiti kaj je najbolj primerno za naš objekt in seveda tudi za žep.

Med stekleni nadstreški se je potrebno odločiti na podlagi dimenzij, kjer je nadstrešek predviden za postavitev. Če govorimo o nadstrešku za avtomobile, je potrebno upoštevati  vplive okolja in vplive vremena. Samo tako bo nadstrešek obvaroval avtomobile, ki bodo parkirani pod nadstreškom. Seveda se velikokrat tak nadstrešek postavi tudi namesto garaže, ker je cenejša izvedba, kot gradnja garaže.

Glede oblik, barvnih odtenkih in materialu, se lahko igramo zelo poljubno. Na voljo je veliko različnih kombinacij. Seveda kuhinjsko steklo ni smiselno kombinirati z barvo nadstreška. Glede ponudbe na trgu, se lahko odločamo med klasičnimi ali tradicionalnimi oblikami, lahko izberemo ostre kvadratne ali pravokotne oblike. Ali pa izberemo asimetrične, zaobljene, precizno oblikovane ali podaljšane oblike nadstreškov. Sama kombinacija uporabljenih materialov je raznolika. Lahko je nadstrešek lesen, lahko izberemo kovinskega ali pa so stekleni nadstreški naša izbira. Steklo ima poseben čar in doda celotnemu objektu pridih elegance. Če imamo steklene balkonske ograje na balkonu, bi lahko rekli, da je končni izgled  zaključena celota.

Nadstrešek mora opravljati svojo vlogo v popolnosti. Če nas mora nadstrešek braniti pred svetlobo, zagotavljati senco, da bomo lahko pili kavo ali klepetali na balkonu ali terasi, poskrbimo da bo nadstrešek to vlogo tudi opravil. Ko ga namestimo, moramo seveda poskrbeti za njegovo vzdrževanje. Če je nadstrešek steklen, bo sigurno potrebno od časa do časa, da se steklo obriše. Tudi v zimskem času moramo poskrbeti, da se nadstrešek ne bi zlomil pod težo snega. Zapadli sneg je potrebno iz nadstreška odstraniti, da se ne zlomi pod težo snega.

Za nadstrešek je potrebno poskrbeti iz varnostnega vidika. To pomeni, da je potrebno občasno preveriti ali so vsi vijaki s katerim smo pritrdili nadstrešek, na svojem mestu. Preveriti je potrebno ali je kje material iz katerega je nadstrešek izdelan poškodovan ali počen. V primeru, da ugotovimo poškodbe na nadstrešku, to pod nujno popraviti ali pa nadstrešek zamenjati.

Sama izvedba montaže in namestitve nadstreška, zaupajmo strokovnjakom in ne sosedu, ki se slučajno na to malo spozna. Ne smemo si privoščiti, da bi nadstrešek zaradi neustrezne namestitve ali montaže padel ali se odlomil. Škoda, ki bi nastala v takih primerih je prevelik riziko, da bi se nam to izplačalo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve