Potovanja po meri

DomovAustral*asiaPotovanja po meri

Potovanja po meri

Avstral - Azija d.o.o.

potovanja po meri

Turizem je zelo posebna panoga, turisti pa vsako leto bolj osveščeni in zahtevni. Poleg tega smo si ljudje zelo različni, tako po svojih hotenjih, kot tudi zmožnostih in zato smo se v naši agenciji odločili, da vam ponudimo potovanja po meri. Torej takšna potovanja, ki bodo zadovoljila tako vaša pričakovanja kot vaš žep. Bi recimo radi odšli na potovanje Mauritius? Ni težav. Ogled te čudovite otoške državice si lahko privoščite v organizaciji naše agencije. Mauritius je zelo zanimiva država, tako zaradi svoje geografske raznolikosti, kakor tudi politične zgodovine in raznolikega živalskega sveta. Mauritiusu podobni potovanji sta tudi Sejšeli in Maldivi. Seveda pa je v naši ponudbi še mnogo drugega, na primer potovanje Šrilanka.

Šrilanka ponuja mnoge zabavne vsebine, čudovite živali, živopisna mesteca in nadvse prijazne domačine. Vsekakor neprecenljiva izkušnja, ki jo preprosto morate doživeti. Ker pa so okusi različni, kot smo že uvodoma ugotavljali, vam v naših potovanjih po meri ponujamo tudi druge destinacije. Ste že obiskali Južno Ameriko? Če niste, potem je za vas kot nalašč potovanje Argentina. Dežela tanga, nogometa, odlične muzike in še mnogo drugega, kar ponuja boste deležni na tem potovanju. Med drugim vas bomo popeljali med prave argentinske kavboje, imenovane gavče, kjer vam bodo pokazali svoje veščine, pa tudi kaj okusnega spekli. Seveda ne bo šlo mimo ogleda glavnega mesta Buenos Airesa.

Potovanja po meri pa smo prilagodili tudi tistim, ki jim oddih na morju ni vse. Tako vam ponujamo košček Afrike, denimo Namibijo in Južno Afriko. Obe deželi odlikuje čudovita narava, mogočne gore, pa raznovrsten in prečudovit živalski svet, z nekaterimi vrstami, ki jih ne morete srečati nikjer drugje. Če vam Afrika ni po godu se lahko odpravite v Avstralijo, v deželo kengurujev, ki združuje tako divjo in neokrnjeno pokrajino, kjer srečamo mnoge zanimive živali in druga naravna čudesa, kot tudi bleščeča in bogata velemesta. Ali pa Nova Zelandija, avstralska južna soseda, kjer je na voljo tako rekoč vse – ognjeniki, gejzirji, doline, soteske, jezera, otočki, jame, visoke Alpe, skratka skoraj vse kar narava lahko ponudi in to na relativno zelo majhnem ozemlju.

Če ste raje bliže doma, denimo v Evropi, je za vas Grčija. O Grčiji ne kaže izgubljati besed, saj vsi vemo kaj je Grčija predvsem v kulturno-zgodovinskem smislu, čeprav tudi kar se naravnih bogastev tiče stvarnik tu ni skoparil. Bi radi zaplesali sirtaki na eni od najlepših svetovnih plaž, ali pa se zgolj razvajali v enem od luksuznih hotelov, ki jih premorejo čudoviti grški otoki? Prepričani smo, da boste v naši široki ponudbi potovanj po meri našli nekaj zase, saj je izbor zelo širok. Azija, Afrika, Avstralija, Oceanija, Evropa, to so območja, ki jih pokrivamo in zagotovo ne bo težko izbrati pravega potovanja zase. Ali pa morda ravno zato.

V naši agenciji se lahko pogovorite z našimi agenti, ki vam bodo svetovali glede na vaše želje in potrebe izbrati pravo potovanje in prepričani smo, da bomo našli nekaj za vas. Potovanja po meri so prikrojena vam, uporabnikom, zato smo za vas izbrali širok izbor možnosti, ob zavedanju, da smo ljudje različni in tako so različne tudi naše želje.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve