PVC okna Gorenjska

DomovPVC MARKUSPVC okna Gorenjska

PVC okna Gorenjska

MARKO KOŽMAN s.p.

PVC OKNA

Kadar se lotevamo gradnje ali obnove doma, smo pozorni na vse možne podrobnosti, ki bodo vplivale na potek del. Veliko pozornosti si zaslužijo elementi, ki lahko v največji meri vplivajo na kakovost bivanja v končanih prostorih. Sem seveda spadajo tudi okna. Oknom je potrebno posvetiti posebno pozornost, da izberemo prave. Seveda morajo poleg estetskega videza biti tudi funkcionalna.

PVC okna v zadnjih nekaj letih pridobivajo na vrednosti in so vedno bolj priljubljena. Ni naselja ali stavbe, ki ne bi imela nameščena PVC okna. Če gledamo z vidika lastnosti in cene, imajo PVC vrata ali okna idealno kombinacijo. Poleg tega so primerna tudi za zahtevne kupce, ker PVC ponuja dodatne možnosti oblikovanja po meri. Enak velja tudi za oblikovanje različnih profilov, ki jih lahko potem uporabimo v serijski proizvodnji izdelav oken. PVC okna Gorenjska je pilotni projekt, ki je namenjen novogradnjam. Ideja projekta, v kolikor bi zaživel je, da bi pri menjavi starih oken, namestili notranje žaluzije s PVC okni. Celotni projekt je zamišljen po sistemu staro za novo, kar pomeni, da bi stara okna ustrezno reciklirali. Tako bi zagotovili, da ljudje ne bi zavrgli starih dotrajanih oken v naravo ali na neka druga neprimerna mesta. PVC okna Gorenjska, v kolikor bi prišlo do pilotnega projekta, bi mogoče lahko celo izkoristila kakšna sredstva iz Evrope, ki so namenjena energetski obnovi objektov.

Okna iz PVC materiala, so sestavljena iz PVC okvirja, ki ima ustrezno zasteklitev. Tako okvir, kot steklo, pa dopuščata več možnosti končnega izdelka. Okvir odloča toplotno in zvočno izolacijo in koliko bo učinkovita pri končnem izdelku. Hkrati pa omogoča pasivno zračenje, kadar so okna zaprta. Napredni PVC profili omogočajo več, kot profili iz drugih materialov. Tako je možna enostavna vgradnja steklenih plošč, ki dopolnjuje funkcionalnost profila.

Glede na veliko povpraševanje za PVC okni, je dobro vedeti za prednosti takih oken. Učinkovita, odlična za blokado nezaželenega prehoda toplote ali zvoka, istočasno pa še omogočajo zračenje. Za vse tiste, ki želijo energetsko učinkovito stavbo, bo izbor oken iz PVC-ja odlična izbira. Seveda je možno na okna iz PVC materiala namestiti zunanje žaluzije. Če projekt PVC okna Gorenjska zaživi, bo na voljo več različnih možnosti, ki bodo zajemale celotno rešitev, tako za novogradnje ali obnove objektov.

Ker je PVC material zelo vzdržljiv in varen, omogoča tudi možnost vgradnje protivlomne tehnologije. Tudi z vidika cene, so okna iz PVC materialov cenejša. Tudi če se uporabi najbolj kakovostna plastika, se lahko doseže nižja cena v primerjavi z ostalimi materiali. To je z vidika investitorjev dobra novica, saj lahko del predvidenega denarja za okna, enostavno uporabijo za nakup boljših materialov na drugih področjih.

V projektu PVC okna Gorenjska, bo predviden poseben cenik, ki bo zajemal okna po meri in individualnih potrebah posameznega projekta. Tako ne bo potrebno sklepanja kompromisov glede najcenejših PVC oken. Na koncu pa je seveda dodaten argument glede PVC materiala tudi na strani vzdrževanja. Lesena okna je potrebno barvati, lakirati. Tukaj se uporablja barva in laki, ki so škodljivi okolju. Pri PVC oknih, pa razen rednega umivanja, ni potrebnega barvanja ali lakiranja. Vse skupaj pomeni zelo dobro odločitev, če smo izbrali PVC namesto lesenega okna.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve