KNISER d.o.o.

DomovKNISER d.o.o.

KNISER d.o.o.

Že od leta 1989

V računovodskem servisu Kniser d.o.o. opravljamo računovodske storitve od leta 1989.

Imamo znanje in izkušnje, ki smo si jih pridobili z večletnim delom na področju računovodstva. Računovodske storitve opravljamo srednjim in malim družbam, zasebnikom, društvom ter pravnim osebam zasebnega prava.

Naša vodila so kvaliteta, ažurnost in natančnost, s katerimi želimo čimprej priti do vaših poslovnih rezultatov in kazalcev poslovanja. Storitve izvajamo z veliko mero odgovornosti, saj je tudi nam v veliko veselje vaš dober poslovni rezultat.

Dolgoletne izkušnje in zadovoljstvo sedanjih strank so zagotovilo, da bodo tudi novi klienti servisirani tako, kot je potrebno. To nam omogoča tudi sodobna in zmogljiva telekomunikacijska in računalniška oprema s pomočjo katere so vse računovodske informacije dosegljive 24 ur na dan in 7 dni na teden.

Podjetjem iz občin LjubljanaKranjMengešDomžaleKamnikKomendaVodiceTrzinCerklje na GorenjskemŠenčurMedvodeLukovicaMoravčeDol pri LjubljaniDobrova – Polhov GradecHorjulLog – DragomerBrezovicaIgŠkofljicaGrosupljeMariborRušeKoperIzola in Piran že v osnovi ponujamo prevzem dokumentacije v njihovih poslovnih prostorih, kar jim prihrani čas in s tem poveča produktivnost posla.

Računovodstvo Kniser d.o.o. vam pri celotnem poslovanju zagotavlja popolno varnost in tajnost podatkov.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve