Tasmanian tiger nahrbtnik

DomovLAB COMMERCETasmanian tiger nahrbtnik

Tasmanian tiger nahrbtnik

LAB COMMERCE d.o.o.

tasmanian tiger nahrbtnik

Nahrbtniki so standardna vojaška oprema, predvsem pri pehoti, čeprav so nahrbtniki vojaškega stila popularni tudi za civilno uporabo in so na voljo v specializiranih vojaških trgovinah. V ponudbi podjetja Lab Commerce imamo linijo nahrbtnikov tasmanian tiger nahrbtnik, ki spada med vojaške nahrbtnike. Nahrbtniki se pogosto uporabljajo pri pohodnikih in študentih in so pogosto torbe za prenos težkih tovorov. Veliki nahrbtniki, ki se uporabljajo za nošenje tovora nad 10 kilogramov in manjši športni nahrbtniki (npr. vožnja, kolesarjenje, pohodništvo), običajno iztegnejo največji del (do približno 90%) svoje telesne teže na bočne pasove, pri čemer pasovi ramen ostanejo v glavnem za stabilizacijo obremenitve. S tem se izboljša možnost prenašanja težkih bremen, saj so boki močnejši od ramen, povečuje pa tudi agilnost in ravnotežje, saj se obremenitev približuje lastni masi uporabnika. Beseda nahrbtnik je beseda nemškega izvora.  V nemščini pomeni Rücken “nazaj” in Sack pomeni “torbo”. Ime nahrbtnik je zasnovano z danskim rygsæk, norveškim ryggsekk, nizozemskim rugzakom, afrikanskim rugsakom, švedskim ryggsäckom in ruskim rjukzakom.

 V zadnjem času so popularni nahrbtniki, ki imajo zunanji okvir, ki je ponavadi izdelan iz železa ali plastike. Takšni nahrbtniki lahko nosijo večjo težo, zato lahko vojaki v njih prenašajo dodatno orožje, municijo, medicinske pripomočke, šotore, obleko in drugo vojaško opremo, ki bi jo morda lahko potrebovali v boju. Prav bodo prišli tudi tistim, ki igrajo vojaško-športne igre, kakršni sta na primer paintball ali airsoft. V zadnjem času gre razvoj tovrstnih torb tudi v druge smeri. Tako so na primer izdelali nahrbtnik, ki je primeren za profesionalne kuharje in študente kulinarike, saj v njih lahko varno spakirajo nože, kuhinjsko opremo, kakor tudi beležke, brisače, uniforme in podobno. Specialno vrsto nahrbtnikov imajo tudi gasilci, predvsem tisti, ki se borijo z ognjem v naravi, v gozdu. Nahrbtniki so oblikovani tako, da se lahko poljubno oblikujejo glede na potrebe, v njih pa lahko gasilec prenaša celo vodo za gašenje. Kot rečeno, mi imamo v ponudbi mnogo različnih inačic tasmanian tiger nahbrtnikov in torbic molle. Če omenimo le nekaj najpopularnejših iz naše ponudbe je tu nahrbtnik TT FIELD PACK MK II, in modeli TT PATHFINDER MK II, TT PAC MODULAR PACK 30 VENT, TT MODULAR PACK 30, TT TROOPER PACK, TT TAC PACK 22 ali na primer TT TROOPER LIGHT PACK 35. Za podrobnejšo ponudbo tasmanian tiger nahrbtnikov vam svetujemo obisk naše spletne strani.  Podjetje Lab Commerce pa vam poleg omenjenega ponuja tudi boste našli tudi različne toke (etuije) za pištole, kakršen je na primer safariland tok, najrazličnejše torbice kot na primer torbica molle, pa tudi bunde, jakne, majice, puloverje, pasove, pokrivala, puloverje, rokavice, spodnje perilo, čevlje in drugo specialno opremo.  Predvsem pa je bogata naša ponudba tasmanian tiger nahrbtnikov, katera vas bo res izjemno pozitivno presenetila. Vabimo vas, da natančno pregledate našo ponudbo na naši spletni strani ali nas obiščete v naši trgovini v Ljubljani in prepričani smo, da boste z videnim zadovoljni, kot večina naših zvestih kupcev. Naša ponudba vas ne bo razočarala.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve