Safariland tok

DomovLAB COMMERCESafariland tok

Safariland tok

LAB COMMERCE d.o.o.

safariland

Naše podjetje sledi reku »kvaliteta je naša prioriteta« (ali v izvirniku “quality is our priority”), zato smo se povezali s podjetji, ki so vodilni na svetu v svoji branži kot so: 5.11, 911EP, Allen Vanguard, ABA, ASU Inc., BCB International, Broco Inc., Kershaw Knives, The Safariland Group in mnogi drugi. Podjetje The Safariland Group denimo izdeluje izjemno kvalitetne tokove safariland tok.

Etui ali tok označuje manjšo torbico za shranjevanje denimo očal in podobnih predmetov. Izdelani so lahko iz najrazličnejših materialov, kot so železo, plastika, les in podobno. V vojaški in policijski terminologiji označuje ponavadi usnjen »žep« v katerega spravimo pištolo. V našem podjetju imamo na zalogi vrsto takšnih tokov, med njimi safariland tok. Naše podjetje Lab Commerce d.o.o. je že od leta 1995 specializirano za prodajo opreme za vojsko in policijo in ima izjemno širok nabor artiklov, saj poleg že omenjenih tokov prodajamo tudi raznovrstno orožje, od pištol, pušk, mitraljezov, pa vse do drugih kosov opreme, kot so oblačila, šotori, tasmanian tiger nahrbtniki in podobno. Med safariland tokovi omenimo Serpa G 19, Serpa G20/21, Holster Serpa HK USP, Serpa Walther P 99, Serpa S&W Levi, Serpa CQC Left 1911, Holster Serpa RT C-1911, Serpa Left Za Beretto 92 in še mnoge druge, kar lahko preverite na naši spletni strani. Poleg tokov imamo tudi razne manjše torbice, kot je na primer torbica Molle. Safariland tokove odlikuje prefinjen dizjan, in izjemna uporabnost. Cenovni razpon je tudi precej velik, tako, da si ga lahko privoščijo tisti z nekoliko plitvejšim žepom, kakor tudi tisti, ki pri kvaliteti ne varčujejo. Safariland tokovi iz naše bogate ponudbe vas ne bodo pustili ravnodušnih. Na naši spletni strani pa vam nudimo tudi široko paleto drugih artiklov. smo vodilno slovensko podjetje za prodajo strelnega orožja kot so pištole, puške, pa tudi druge opreme za na teren. Poleg širokega izbora najrazličnejših artiklov vam omogočamo tudi ugodne cene, hitro dobavo in vam zagotavljamo vrhunsko kvaliteto vseh produktov iz našega asortimana. Prepričani smo, da bo naša bogata ponudba zadovoljila še tako zahtevnega kupca, kar potrjujejo tudi naše zveste stranke, ki se vedno znova vračajo k nam. Posebno bogato ponudbo imamo na področju kratokocevnega strelnega orožja, ki vam jo predstavljamo na naši spletni strani. Velik del naše ponudbe predstavljajo nahrbtniki. Nahrbtniki so standardna vojaška oprema, predvsem pri pehoti, čeprav so nahrbtniki vojaškega stila popularni tudi za civilno uporabo in so na voljo v specializiranih vojaških trgovinah.  Nahrbtniki se pogosto uporabljajo pri pohodnikih in študentih in so pogosto torbe za prenos težkih tovorov. Veliki nahrbtniki, ki se uporabljajo za nošenje tovora nad 10 kilogramov in manjši športni nahrbtniki (npr. vožnja, kolesarjenje, pohodništvo), običajno iztegnejo največji del (do približno 90%) svoje telesne teže na bočne pasove, pri čemer pasovi ramen ostanejo v glavnem za stabilizacijo obremenitve. S tem se izboljša možnost prenašanja težkih bremen, saj so boki močnejši od ramen, povečuje pa tudi agilnost in ravnotežje, saj se obremenitev približuje lastni masi uporabnika. Preverite našo ponudbo na naši spletni strani in zagotavljamo vam, da vam ne bo žal. V podjetju Lab Commerce d.o.o. smo zavezani k odličnosti.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve