Vitamei


Vitamei

Smo mlado podjetje z jasno vizijo in začrtanimi cilji. Ukvarjamo se z zdravim načinom življenja in hkrati z distribucijo izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve za ohranitev zdravja ter dobrega počutja. Naše vodilo je ponudba izdelkov najvišje kakovosti ter prijazne storitve, ki so zagotovilo popolnega zadovoljstva uporabnikov. Temeljno vodilo našega poslovanja so neposredni odnosi s proizvajalci in kupci. Dejavniki, kot so povečanje stopnje onesnaževanja zraka, vode in tal, genetsko spremenjena hrana, konzervansi, umetne sestavine prisotne v hrani, ki jo zaužijemo, povečano jemanje in uživanje zdravil, alkohola in kave, umetna svetloba, zavesten in podzavesten stres, ki ga povzroča hitro pripravljena in umetna hrana, ne samo da oropajo telo njegovega zdravja, ampak lahko tudi povzročijo, da človek zboli. Danes je skrb za zdravje za nekatere samo nekakšna modna muha, za nas pa že od vsega začetka predstavlja poslanstvo. Če želimo preprečiti nastanek bolezni oziroma ohraniti svoje zdravje je z modernim načinom življenja nujno potrebno dopolnjevanje pri prehranjevanju ter sprememba načina uporabe in priprave živil.

 

Blagovna znamka

 

Na Evropskem tržišču smo prisotni z lastno blagovno znamko VitaMei™, pod katero uvrščamo izključno izdelke in storitve najvišje kakovosti, ki presegajo standarde kakovosti in čistosti, ki jih postavljata tako Evropska Unija, kot Slovenija. Prehrana, prehranska dopolnila, kozmetika in turizem spadajo v našo paleto izdelkov in storitev visoke kakovosti. Skrb za uporabnike je na prvem mestu, zato se trudimo, da bi vam ponudili izdelke in storitve na najvišji ravni. Blagovna znamka VitaMei™ prispeva k dobremu osebnemu počutju in zadovoljstvu strank.

 

Izdelki

 

Naši izdelki iz linije dopolnil k prehrani so izdelani v laboratorijih na področju EU z vsemi potrebnimi dokumenti in certifikati. Potrdilo jih je tudi Ministrstvo za zdravje RS. Še posebej je to pomembno, ker uživanje prehrambenih dopolnil ne učinkuje takoj, ampak prehrambena dopolnila potrebujejo čas za svoje učinkovanje. Nekatera učinkujejo hitreje, pri uživanju drugih se zazna učinek delovanja npr. po šestih tednih, pri večini pa po treh mesecih, kar je ravno dovolj za eventualno uveljavljanje garancije, ki vam jo ponujamo. Za prehrambene izdelke, izdelke za osebno nego in čistila garantiramo, da je njihova pridelava naravno ekološka, okolju ter zdravju ljudi in živali prijazna, kar je razvidno iz certifikata (bio, vegan) na posameznem izdelku.

Vitamei

BIO KONOPLJINO OLJE samo 17,85 €

Izjemna ponudba BIO KONOPLJINEGA OLJA za samo 17,85 € za 500 ml Več »

Smo mlado podjetje z jasno vizijo in začrtanimi cilji. Ukvarjamo se z zdravim načinom življenja in hkrati z distribucijo izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve za ohranitev zdravja ter dobrega počutja.

Vitamei d.o.o.

http://www.vitamei.com/sl/

info@vitamei.com

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »