Turistična kmetija Makek


Biološka turistična kmetija Makek

Ekološka turistična kmetija Makek omogoča aktivni dopust, domače kosilo ali seminarje.

Odprta je skozi celo leto, nahaja pa se v okolici Kamniško – Savinjskih Alp in Karavank na nadmorski višni 950, na samotni legi, obdana z zelenimi travniki in gozdovi, visokimi Alpami ter svežim in čistim gorskim zrakom s preverjenim zdravilnim učinkom na dihala in oči. S tem je kmetija Makek ena izmed najstarejših in najvišje ležečih Slovenskih turističnih kmetij. Spoznate lahko njeno bogato arhitekturno in kulturno izočilo in si privoščite zdrav in aktiven dopust.

Kmetija je biološka saj se zavedajo vrednot zdravega okolja. Ekološko kmetijstvo je sonaravni način gospodarjenja, brez uporabe pesticidov, nitratov, antibiotikov in gensko spremenjenih organizmov. S takim načinom proizvodnje prispevajo k čisti podtalnici, vodotokom, zraku in zemlji. To omogoča raznolikost živalskega in rastlinskega sveta in zagotavlja zdravo hrano in zdrav življenjski prostor za ljudi. Živali na kmetiji, redijo po načelu proste reje, ki jim zagotavlja svobodno gibanje na prostem. Kmetija je prijazna otrokom in družinam, saj je na zaprti in neprometni legi z otroškim igriščem v velikem sadovnjaku pod jablanami, družinskimi igrami, knjigami in pobarvankami ter pestrim in kreativnim kmečkim okoljem. Na vas čakajo tudi mačke in zajčki za prijazno božanje in ljubkovanje. Kmetija ima veliko konjev; polnokrvnime arabce, lipicance in haflingerje. Jahanje je na kmetiji je možno le za izkušene jahače ali pa kratko jahanje za otroke. Zraven vseh navedenih aktivnosti, je možna tudi izposoja gorskih koles, ribiške opreme, palic za nordijsko hojo, sank. Za še več športnih aktivnosti pa je na še voljo namizni tenis, badminton, mini košarkaško polje in lokostrelstvo.

Biološka turistična kmetija Makek


Podjetje nima akcij.

Vaša turistična kmetija za aktivni dopust, domače kosilo ali seminar. Odprto skozi celo leto.

Zg. Jezersko 77

http://www.makek.com/slo/

info@makek.com

+386 (0)4 254 50 80

+386 (0)4 060 59 48

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »