Terapevt.si


Terapevt.si

Kdaj sem se srečal s psihoterapijo? Po mojem se je to zgodilo mnogo prej, kot sem sploh vedel, kaj točno psihoterapija je in kaj to pomeni. Že od majhnega sem rad opazoval ljudi, predvsem sebe. Zanimalo me je zakaj počnem nekaj, kar pač počnem in kako to, da drugi tega ne počno ali pa to delajo drugače. Po končani pedagoški gimnaziji sem se vpisal na študij defektologije na ljubljanski Pedagoški fakulteti, katerega sem uspešno zaključil leta 2001. Nekaj časa sem iskal delo, ki bi bilo zame dovolj zanimivo, končno sem ga našel. Postal sem vzgojitelj za mladostnike s posebnimi potrebami v stanovanjski skupini v Ljubljani. Pri delu z mladostniki sem ugotovil, da mi znanja s fakulteta ne morejo pomagati pri vzpostavljanju takega odnosa z mladostniki, ki bo tako zame kot za njih ugoden, torej ok-ok odnosa. Nekako v tem času sem več kot običajno bral, predvsem literaturo s področja psihologije in psihoterapije. Tako sem prebral knjigo o vzgoji z naslovom Mala knjiga za velike starše avtorja Zorana Milivojevića, Boruta Kožuha in ostalih. Zdela se mi je drugačna od ostalih in vedel sem, da je nekaj na tem. Hitro za tem sem doumel, da si želim tudi sam študirati psihoterapijo, predvsem zaradi lastne izkušnje terapije pa tudi zaradi znanj, s katerimi bi lahko naredil več zase in za mladostnike v skupini ter za naš odnos. Ta mi je postajal vse bolj pomemben…ODNOS… Sedaj sem specializant transakcijsko analitične psihoterapije, osnovni trening psihoterapije, osebno izkušnjo, skupinsko terapijo in vse ostale obveznosti sem opravil na inštitutu IPTA pri Martinu Bertoku, TSTA-P. Od julija 2012 pa delam kot specializant psihoterapije. Ljudje imamo različne težave, nekateri si jih priznajo drugi ne. Psihoterapija je proces zdravljenja in reševanja težav, kjer psihoterapevt vzpostavi poklicni odnos( spet ON) s klientom, da bi ta lahko spremenil obstoječe simptome in moteče oblike vedenja, hkrati pa spodbuja pri klientu osebno rast in razvoj za doseganje kvalitetnejšega življenja.

Terapevt.si


Podjetje nima akcij.

Že od majhnega sem rad opazoval ljudi, predvsem sebe. Zanimalo me je zakaj počnem nekaj, kar pač počnem in kako to, da drugi tega ne počno ali pa to delajo drugače.

Karlovška c. 18 ( Prule), 1000 Ljubljana

http://www.terapevt.si/

tomaz@terapevt.si

041/ 285 662

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »

Tagi