telmos


Telmos

TELMOS d.o.o. je trgovsko podjetje in servis s sedežem v Renčah, poleg tega pa ima tudi pisarno v Novi Gorici.

Ukvarja se z  montažo, prodajo, servisiranjem in vzdrževanjem toplotnih črpalk Toshiba, Mitsubishi, nizko in visokotemperaturne Daikin, Ecoflam in Fujitsu. Izvajajo kompletne strojne instalacije in instalacije sistemov za klimatizacijo prostorov, ogrevanje in hlajenje. Za veliko večino prisotnih proizvajalcev teh sistemov na Slovenskem tržišču nudijo tudi servis in rezervne dele.

Nudijo solarne sisteme vodilnega evropskega proizvajalca Sonnenkraft, za ogrevanje sanitarne vode in pomoč centralnemu ogrevanju.

Na področju ogrevanja prostorov, vam ponujajo različne sisteme ogrevanja, vse od sodobnih do klasičnih. Na voljo imajo tako ralične kotle in gorilike na plin, kurilno olje, ter obnovljive vire energije, veliko izkušenj pa imajo tudi na področju talnega gretja.

Pomemben del ponudbe predstavlja tudi hlajenje in prezračevanje. Omogočajo instalacijo split sistemov, z eno ali več notranjimi napravami ali centraliziranih sistemov, ter tudi vodnih sistemov ter prezračevanj

Telmos


Podjetje nima akcij.

Smo ekskluzivni zastopnik in serviser proizvodnega programa Ecoflam Italija za področje Slovenije.
 
Ukvarjamo se tudi z montažo, servisom in vzdrževanjem toplotnih črpalk proizvajalcev Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Ecoflam in Fujitsu.

Izvajamo kompletne instalacije sistemov za klimatizacijo prostorov, ogrevanje in hlajenje. Za veliko večino prisotnih proizvajalcev teh sistemov na Slovenskem tržišču nudimo tudi servis in rezervne dele.

Merljaki 49, 5292 Renče

http://www.telmos.si/

info@telmos.si

05 99 58 950

041/ 617 453

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »