Striženje psov

Vsaka pasma psa zahteva svojevrstno nego. Številni pasji kožuhi zahtevajo obrezovanje, striženje ali kakšen drugačen pristop nege. Dolgodlake pse se poleti ne sme popolnoma pobriti, saj s tem lahko naredimo več škode kot koristi. Stil striženja je predvsem odvisen od pasme psa in želja njegovega lastnika. Nekatere tehnike striženja imajo namreč praktičen izvor, druge pa so odvisne od okusa lastnika psa in dejstva ali se pes udeležuje pasjih razstav ali drugih podobnih aktivnosti. Pri psih z redko in/ali belo dlako je nevarnost opeklin in izsušene kože še večja, zato je priporočeno, da se jih ne pobrije in da se ne zadržujejo dalj časa na soncu. Pred striženjem je zelo pomembno, da dlako psa čim bolj razčešemo in odstranimo trdne delce umazanije in vse morebitne vozle. V zavozlani dlaki se namreč zadržujeta toplota in vlaga, kar lahko povzroči razdraženost, srbečico in celo vnetje kože.V zavozlani dlaki lastnik težje odkrije morebitne klope, taka dlaka pa je tudi idealna za leglo bolh.


Podjeta ki nudijo storitev Striženje psov

DLAKAPATAKA

Striženje psov

Striženje psov je za pse z daljšo ali dolgo dlako eden od nujnih delov redne nege. To, kako pogosto je potrebno obiskati pasji salon je odvisno tudi ... Več »

DLAKAPATAKA

Frizer za pse

Frizer za pse je pravi naslov, če vaš štirinožni prijatelj potrebuje striženje in nego. Striženje psov je običajno sestavni del nege pasem z daljšo in dolgo dlako, ... Več »

DLAKAPATAKA

Pasji frizer

Pasji frizer je nekdo, ki ne le obožuje živali, ampak se tudi spozna na njihove značilnosti. Pomembno je, da pozna anatomijo živali in tudi standarde vsake pasme. ... Več »

DLAKAPATAKA

Pasji salon

Nega psov ni nujna le za svetlečo in dišečo dlako, ki se ne vozla, ampak poleg osnovne čistoče ter lepšega izgleda poskrbi še za zdravje kužkov. Redno ... Več »

DLAKAPATAKA

Nega psov

Nega psov se nanaša na čiščenje in urejanje psa, ki pripomore k temu, da so naši ljubljenčki zadovoljni in zdravi. Poleg higiene, nega vključuje tudi različna področja ... Več »

DLAKAPATAKA

DLAKAPATAKA, salon za nego psov

V salonu za nego psov DLAKAPATAKA vašim psom nudimo: kopanje in sušenje česanje in krtačenje striženje in trimanje nego ušes, oči in tačk ter celotno nego strokoven pristop svetovanje ... Več »

Strizenje psov

Striženje psov

Striženje psov je postopek k kateremu je potrebno pristopiti premišljeno in preudarno.  Pred samim pričetkom je potrebno zagotoviti varnost psa in se odločiti za stil striženja njegove ... Več »

Pasji frizer

Pasji frizer

Pasji frizer, kot v salonu Dlakapataka, se profesionalno ukvarja z nego psov in včasih tudi nekaterih drugih živali. Za kvalitetno in celostno opravljanje svojega dela mora imeti ... Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »