Psihoterapija

Beseda psihoterapija izhaja iz starogrščine in pomeni zdravljenje duše (psycho - duša in therapíe - zdravljenje). Je oblika zdravljenja z govorom. Psihoterapija je zdravljenje duševnih (čustvenih) težav in osebnostnih motenj s psihološkimi sredstvi. Je nameren medosebni odnos, ki ga uporabljajo psihoterapevt za pomoč pacientom pri premagovanju različnih težav.

Namen psihoterapije je povečanje samozavedanja in s tem notranje osvoboditve. V pomoč je tudi pri raznih osebnostnih in duševnih težavah. Psihoterapevtsko pomoč lahko poiščemo zaradi izboljšanja kvalitete življenja ali pa zaradi stiske, ki nam onemogoča “normalno” funkcioniranje. Ne glede na vzrok trpljenja – psihoterapevt je tu, da skuša pomagati na človekovi poti osvobajanja. Težave pri pacientu se v glavnem nanašajo na moteče simptome ali nezadovoljstvo pri samemu sebi. Težave nastanejo zaradi družinskih vzorcev, doživetij iz otroštva in travm oz. dogodkov iz preteklosti, kateri so močno vplivali na stanje pacienta v katerem je. Preko zdravljenja, se lahko osebi pomaga pri premagovanju različnih težav ter omogoča razumevanje določenih dogodkov in posledično pripomore k spremembam, ki so potrebne da ta oseba zaživi samozavestno v skladu s svojo pravo naravo brez starih misli in vedenj, ki jo omejujejo.


Podjeta ki nudijo storitev Psihoterapija

Terapevt.si

Terapevt.si

Kdaj sem se srečal s psihoterapijo? Po mojem se je to zgodilo mnogo prej, kot sem sploh vedel, kaj točno psihoterapija je in kaj to pomeni. Že ... Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »