Prodaja pisarniškega materiala

Ukvarjamo se z prodajo kvalitetnega pisarniškega materiala.


Podjeta ki nudijo storitev Prodaja pisarniškega materiala

birokebsi

Okraševanje predmetov

Zgodovina umetnosti je  znanost, ki raziskuje umetnost skozi čas, se ukvarja z razvrščanjem kultur, vzpostavlja periodizacijo in opazuje posebnosti in vplivne značilnosti umetnosti. Umetnostna zgodovina pa je ... Več »

birokebsi

Oblikovanje predemtov

Ena od najbolj nenavadnih značilnosti modernega sveta je način, s katerim je bilo oblikovanje predmetov v veliki meri spremenjeno v nekaj banalnega in nepomembnega. V nasprotju s ... Več »

birokebsi

Barvne kuverte

V današnjem času je  vedno na razpolago zelo  veliko različnih možnosti, kako  in kdaj poslati pismo, poslovne dokumente, zapise, pod določenimi pogoji pa včasih  tudi denar. Ko ... Več »

birokebsi

Barve za tekstil

Barve za tekstil  so namenjene barvanju celotne povšine tekstila. Primerne so za barvanje bombaža, lanu, viskoze in mešanice poliestra in bombaža. Mešanice naravnih vlaken in sintetike se ... Več »

birokebsi

Akrilne barve

Akrilamid ali akril amid je kemična spojina s kemijsko formulo C3H5NO.  Je bela kristalna snov brez vonja, topen v vodi, etanolu, etru in kloroformu. Akrilamid je nezdružljiv s kislinami, bazami, oksidanti, železom ... Več »

birokebsi

Papiroteka

Biro Kebsi d.o.o. Peske 4a 1236 Trzin   Tel.: (01) 560-87-20 Fax.: (01) 560-87-22 ID za DDV: SI10296093 Več »

birokebsi

Biro Kebsi

Biro Kebsi d.o.o. Peske 4a 1236 Trzin Tel.: (01) 560-87-20 Fax.: (01) 560-87-22 ID za DDV: SI10296093 Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »