Najem šotora

Lepote tega sveta so tako privlačne, da se vedno več ljudi odloča za potovanja s kampiranjem. Kampiranje povezujemo z občutkom svobode, neomejenostjo s prostorom in čudovito naravo. Spimo pod zvezdami, v naravi, tišini, brez motečih dejavnikov mestnega življenja. Podnebje je pa skoraj vse leto primerno.

Kampi so vedno prostorni. Poskrbljeno je za elektriko, vodo in sanitarne objekte, tudi točke z brezplačnim internetom se najdejo. So pa kampi vsekakor cenejši kot hoteli, moteli ali apartmaji. Slednji za povrh niti ne vključujejo zajtrka ali večerje in so pogosto zelo slabo opremljeni. S šotorom pa ste neomejeni, nihče razen mame vas ne priganja na zajtrk, ko pa stopite iz šotora se že znajdete v naravi. Bodisi je to med borovci na morju ali pa med smrekami visoko v hribih. Je ceneje in bolj priročno kot najem avtodoma, saj ima že skoraj vsaka družina 1 večji avto, s katerim lahko odpotuje na željeno kamping destinacijo. Lahko se tudi odločite za pohodniško odpravo, kar je še ceneje, vendar v takem primeru vzamemo lažje prenosljiv šotor.

Šotori so dandanes narejeni za lažje nošenje, posebno so zaščiteni pred nevihtami in dežjem, imajo primerno prezračevanje in tudi mrežasto zaščito pred žuželkami, kar nam posebej prav pride poleti. Vendar je večina poceni šotorov brez takih prednosti. Cena za boljše in kvalitetnejše šotore je pa pogosto previsoka za nas smrtnike, da bi si to lahko privoščili. Zato je izposoja šotora boljša možnost. Podjetja za najem imajo poleg izposoje šotorov na voljo tudi orodja, spalne vreče in vso potrebno kamping opremo. Za najem bi v vseh pogledih odšteli veliko manj evrov, kot če bi vso opremo kupovali. Poleg tega radi kaj pozabimo kupiti ali pa smo že kupili, pa zaradi hitenja pozabili doma. Podjetja za najem pa poskrbijo za vse namesto vas. Taka podjetja imajo za najem samo najboljšo opremo, za katero redno skrbijo, je redno pregledana in čista ter jamčijo za kakovost. Na voljo imajo več šotorov različnih oblik in velikosti, tako da se pravšnji šotor brez problema in sivih las najde tudi za vas in vašo družino.

Pri njih se najdejo tudi šotori posebej prilagojeni ekstremnim razmeram. Taki so poleg standardnih kriterijev prilagojeni še posebnim potrebam, saj nas mrzle temperature in snežene ter izjemno vlažne okoliščine kaj hitro presenetijo. Ponoči pa se razmere kaj hitro poslabšajo zato potrebujemo še primerno opremo za spanje. In kaj hitro se zgodi, da taka oprema nanese na več tisoč evrov.

Pri izposoji šotora in pripadajoče opreme se torej izognemo stroškom, ki nas močno udarijo po žepu. Vedoč, da za par dni prijetnih prigod nismo zapravili celega premoženja, se lažje odpravimo novim pustolovščinam naproti.


Podjeta ki nudijo storitev Najem šotora

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »