Hiperbarična kisikova komora

Hiperbarična kisikova komora deluje močno terapevtsko z omogočanjem večjih koncentracij kisika v krvi. Zdravljenje s kisikom v taki komori je primerno za zdravljenje več bolezni. Mehanizmi delovanja kisika na poškodovano tkivo so različni. Kisik med drugim zmanjšuje otekline s krčenjem žil, spodbuja tvorjenje novih žil, pripomore k rasti vezivnega tkiva, okrepi delovanje belih krvničk proti mikrobom in delovanje antibiotikov, zavira toksine in zmanjšuje škodljivo vnetje. Hiperbarična kisikova terapija predstavlja eno od najbolj učinkovitih metod regeneracije športnikov. Deluje na način, da telesu dovaja, vse do celičnega nivoja, najpomembnejši element, kisik. Športnik udobno leži v komori, med samim izvajanjem kisikove terapije, medtem, ko povečan zračni tlak potiska kisik v tkiva, organe in celice. Že po eni sami eni uri terapije, je telo popolnoma zasičeno s kisikom. Seveda pa kisikova terapija ni namenjena samo za športnike.


Podjeta ki nudijo storitev Hiperbarična kisikova komora

HC Oksi

Hiperbarična kisikova komora

Hiperbarična kisikova komora je aparatura, običajno valjaste oblike, v kateri se pod povečanim notranjim tlakom izvajajo terapije s 100% kisikom v zdravstvene namene ali zgolj za izboljšanje ... Več »

HC Oksi

Hiperbarična kisikova terapija

  Kaj je hiperbarična kisikova terapija (HBOT)?   Pri hiperbarični kisikovi terapiji (HBOT) se uporablja tlak, ki je večji od atmosferskega, kar dosežemo v hiperbaričnih komorah.  To ... Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »