Čistila

Čistilna sredstva


Podjeta ki nudijo storitev Čistila

banex logo

Čistilec tal

Skoraj vsak dan ga uporabljamo, pa se redkokdaj vprašamo, kako in kdaj je nastal sesalnik. Prva zamisel, kako bi lahko očistili površine s pomočjo absorpcije prahu, sega ... Več »

banex logo

Osvežilec prostora

Enostaven gospodinjski pripomoček, ki nam pomaga, da stvari ostanejo na svojem mestu. Govorimo o ščipalki za obešanje. Pomagajo nam, da stvari, ki jih obešamo, ostanejo na svojem ... Več »

banex logo

Čistilo za pečico

Pečica v kuhinji je zelo pomembna z vidika priprave hrane. Ker se ob redni uporabi tudi umaže, je potrebno pečico tudi očistiti. To spada med najzahtevnejše gospodinjsko ... Več »

Bent - logo

Bent Excellent

Matična številka: 1274104000 Davčna številka: SI40712095   Dragomelj 82, 1230 Domžale https://www.bent.si/ prodaja@bent.si (01) 589 63 30 Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »