Bioresonančna terapija

Bioresonančna terapija je psevdo - znanstven koncept, ki je izpeljan iz teorije elektromagnetne terapije. Ustanovljena je bila v Nemčiji leta 1977 in je plod dela Franza Morrela in njegovega zeta Ericha Rascheja. Sprva sta jo poimenovala MORA terapija po prvih dveh črkah svojih priimkov. Osnovana je na postopkih tradicionalne kitajske medicine, predvsem akupunkture.

Gre za unikatno, sofisticirano, nebolečo in hitro učinkovito metodo diagnosticiranja bolezni in odvisnosti ter terapije. Temelji na osnovi kvantne fizike, ki pacientom prinaša zelo individualizirano obravnavo in rezultate. Bioresonanca velja za alternativno zdravstveno metodo, s katero je mogoče uspešno zdraviti številne bolezni - predvsem je to pomembno za kronične bolezni, kot so npr alergije, katerih ozdravljivost je s pristopom klasične medicine le redko mogoča. Metoda je bila ustvarjena prav kot način odkrivanja kompleksnih simptomov z individualno obravnavo pacientov.

 Pristop temelji na ideji, da je energija osnovna sestavina življenja in dobra energija pomeni dobro zdravje, slaba energija pa slabo zdravje. Iz tega lahko izpeljemo, da oslabljeno zdravje nakazuje, da je v osnovi potrebno pozdraviti oz. v dobro stanje povrniti energijo človeka. Detoksikacija telesa je za bioresonanco osrednjega pomena.

Moderna biofizika je namreč pokazala, da celice resonirajo na določeni frekvenci in pri tem, podobno kot radio, sprejemajo in oddajajo signale. Tako celice komunicirajo med seboj in vplivajo na biološke in kemične procese, ki potekajo v telesu. Zdrave celice resonirajo na povsem drugačni frekvenci kot nezdrave.  Zdrave celice resonirajo na "harmonični" valovni dolžini, ki se nahaja med 10 Hz in 150 kHz. Nadaljnje raziskave so pokazale, da povratno frekvenčno delovanje negativen efekt nevtralizira in iz celic ter iz organov izloči toksine. Bakterije, virusi, alergeni, glivice, odpadni toksini, elektromagnetna onesnaženja, hormonska neravnovesja in neustrezni odzivi na stres namreč negativno vplivajo na frekvenco celic in spremenijo njeno frekvenco valovanja, kar zelo omeji presnovo in absorbcijo hranil, ki resonirajo na podobni frekvenci kot zdrave celice. Posledica tega pa je razvoj alergij in drugih bolezni.

Z bioresonanco je mogoče bolezni zdraviti brez kemičnih zdravil farmacevtske industrije; s posebnimi napravami se doseže ''bioresonančno" ravnovesje v celicah organizma in se jih povrne v prvotno stanje pred boleznijo. Človeško telo oddaja elektromagnetne signale v obliki nihanj. Postopek diagnosticiranja poteka s pomočjo posebne naprave, ki odkrije in izolira patogene odzive telesa. Njene elektrode se pritrdi na različne akupunkturne točke nog in rok. Ključnih točk za testiranje je 40, vsaka pa je povezana z določenim organi oz. s specifičnim sistemom teles. Terapevt s specializiranim programom beleži frekvence teh točk in jih primerja z več tisoč različnimi substancami (npr. hranila, hormoni, težke kovine, paraziti, virusi, okoljsko onesnaženje, kemične substance), da se odkrije vir stresa. Tako se zbira podatke na osnovi katerih se določi tudi individualna terapija za posameznika - običajno se za terapijo izberejo markerji z največjim pokazanim nivojem stresa. Na osnovi kvantne fizike in naprednih znanstvenih orodij je tako mogoče identificirati vse skrite determinante različnih bolezni in disfunkcij. Z ustreznimi orodji je tako mogoče razkriti najbolj subtilne težave organizma in jih je zatorej mogoče preprosto zdraviti po dostopni ceni.

V kolikor katera od škodljivih substanc telo obremenjuje, se ga vsaj deloma, včasih pa tudi popolnoma razbremeni s terapijo telesa z enako, toda nasprotno napetostjo iz elektromagnetične naprave, ki negativno valovanje izniči. Pacient dobi tudi zdravila, ki v telo vnašajo ustrezne frekvence na dnevni ravni. Z odpravo zaznanih patoloških znakov se aktivira in ojača samozdravilni mehanizem telesa. Ta lahko tako zopet prevzame nadzor nad svojimi regulativnimi in razstrupljevalnimi mehanizmi, ki so ključni za ohranjanje optimalnega zdravja.

Bioresonančna terapija dosega najboljše rezultate na področju odvisnosti (za odvajanje od kajenja, od hrane, alkohola, kemijskih substanc, negativnih čustev....); alergij in občutljivosti na maščobe, sladkorje, določene vrste hrane, kemijske spojine, snovi iz okolja (trave, cvetni prah...); zdravljenja astme, kožnih vnetij in drugih s kožo povezanih problemov; odpravljanja hormonskih neravnovesij, ki lahko povzročijo težave s prekomerno težo, menstrualnim ciklusom ali menopavzo ter obravnavo imunoloških bolezni, katerih izvor leži v človekovi psihi (čustvene in fizične travme) in so povzročene s stresom.  

Ker se bioresonančna terapija izvaja preko razstrupljanja (detoksikacija telesa) se lahko po izvedeni terapiji pojavijo kratkoročni stranski učinki kot so glavobol, slabost in drugi gripi podobni simptomi. V izogib naštetim nezaželenim učinkom je potrebno dosledno upoštevati navodila terapevta in jemati zdravila v predpisanih odmerkih ter zaužiti velike količine vode. V kolikor se tovrstni simptomi pojavijo in ne izzvenijo, je potrebno prenehati z jemanjem zdravila in se posvetovati s terapevtom.  


Podjeta ki nudijo storitev Bioresonančna terapija

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »