Storitve

Čistila

Čistilna sredstva Več »


Gradbeno obrtniška dela

Gradbeno obrtniška dela Več »


vodovodne inštalacije

vodovodne inštalacije Več »


Prodaja pisarniškega materiala

Ukvarjamo se z prodajo kvalitetnega pisarniškega materiala. Več »


Detoksikacija telesa

Detoksikacija telesa oz. razstrupljanje telesa je proces fiziološkega ali medicinskega odstranjevanja toksinov iz telesa. Pojem, ki ga pogosto zasledimo v slovarju alternativne medicine, predstavlja očiščenje telesa nakopičenih škodljivih snovi, ki imajo negativen ... Več »


Obrazna refleksoterapija

Obrazna refleksoterapija predstavlja nov, sodoben pristop k zdravljenju – je alternativna in hkrati komplementarna metoda zdravljenja človeškega telesa. Ustanovila jo je multidisciplinarna terapevtka Lone Sorensen, ko je vse svoje znanje in bogate ... Več »


Bioresonanca

Bioresonanca je pristop k dobremu zdravju, ki temelji na energijskem zdravilstvu. Terapevt s pomočjo elektromagnetne naprave analizira pacientove elektromagnetne valove in jih po potrebi prilagaja. Bioresonanco se razume kot eno izmed oblik ... Več »


Bioresonančna terapija

Bioresonančna terapija je psevdo - znanstven koncept, ki je izpeljan iz teorije elektromagnetne terapije. Ustanovljena je bila v Nemčiji leta 1977 in je plod dela Franza Morrela in njegovega zeta Ericha Rascheja. ... Več »


Odvajanje od kajenja

Kajenje tobaka je eden najpogostejših sodobnih načinov uživanja substanc, ki povzročajo odvisnost pri človeku zaradi svoje vsebnosti nikotina. Ker se kajenje zdravstveno dokazano povezuje s številnimi boleznimi se spodbuja prenehanje kajenja pri ... Več »


Prenehanje kajenja

Praksa kajenja najpogosteje vključuje gorenje tobaka, katerega dim se okuša oz. inhalira. Zgorevanje tobaka sprošča aktivne sestavine v njem (kot npr. nikotin) in s tem omogoči, da se absorbirajo v kri skozi ... Več »


Zelena kava za hujšanje

Zelena kava (Coffea canephora sinonim tudi Coffea robusta) je plod rastline, ki raste v osrednji in zahodni podsaharski Afriki. Je cvetoča rastlina, ki jo uvrščamo v družino kav (Rubiaceae). Ta vrsta je ... Več »


Akupunktura

Beseda 'akupunktura' izvira iz latinskih besed 'aku' (igla) in 'pungere' (zabosti). Taka metoda zdravljenja se smatra za enega najstarejših postopkov zdravljenja in je pomemben del tako stare, kot nove kitajske medicine. Kljub ... Več »


Najem šotora

Lepote tega sveta so tako privlačne, da se vedno več ljudi odloča za potovanja s kampiranjem. Kampiranje povezujemo z občutkom svobode, neomejenostjo s prostorom in čudovito naravo. Spimo pod zvezdami, v naravi, ... Več »


Psihoterapija

Beseda psihoterapija izhaja iz starogrščine in pomeni zdravljenje duše (psycho - duša in therapíe - zdravljenje). Je oblika zdravljenja z govorom. Psihoterapija je zdravljenje duševnih (čustvenih) težav in osebnostnih motenj s psihološkimi ... Več »


Striženje psov

Vsaka pasma psa zahteva svojevrstno nego. Številni pasji kožuhi zahtevajo obrezovanje, striženje ali kakšen drugačen pristop nege. Dolgodlake pse se poleti ne sme popolnoma pobriti, saj s tem lahko naredimo več škode ... Več »


Hiperbarična kisikova komora

Hiperbarična kisikova komora deluje močno terapevtsko z omogočanjem večjih koncentracij kisika v krvi. Zdravljenje s kisikom v taki komori je primerno za zdravljenje več bolezni. Mehanizmi delovanja kisika na poškodovano tkivo so ... Več »

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »