STEKLARSTVO BP


Tuš kabine

 Steklarstvo BP vam nudi;

- notranja steklena vrata

- steklena drsna vrata

- steklena nihalna vrata

- tuš kabine

- kuhinjske obloge

- steklene stopnice

- stekleni nadstreški

- steklene pregradne stene

- opremljanje prostorov: steklena ogledala, steklene police, steklene vitrine, steklene namizne plošče

Steklene tuš kabine so nova modna smernica pri načrtovanju kopalnic, saj se marsikdo ne odloči več za vgradnjo nizke kadi za prho, ki je lahko neestetskega videza, ter posledično  zahtevna za čiščenje. Kopalnica je videti bolj elegantna, če je prehod med talnimi ploščicami in ploščicami tal prhe povsem neopazen, voda se steka v vgrajeno talno rešetko, tuš kabina pa je v prostoru ločena zgolj s steklom z minimalnim vpetjem.

Steklene tuš kabine nam omogočajo veliko svobode pri izbiri velikosti prhe, saj je ta lahko poljubne velikosti in omogoča, da v samo tuš kabino namestimo tudi sistem za turško savno ali pa si privoščimo vgradnjo ročke za  prho in druge zanimive sodobne sisteme za prhanje, ki nam nudijo dodatno ugodje. S posebnim  steklom pa lahko tuš kabine in stene za prhe tudi osvetlimo. Tuširanje tako postane pravi užitek.

 

Za namestitev steklene tuš kabine, ki jo boste čistili veliko lažje kot klasično kad in zastore iz umetnih mas, se lahko odločite tudi v kopalnicah v mansardi, kjer tako pridobite tudi dodatno višino. Stojna višina je večja, če na tleh ni postavljena kad za prhanje, tuš kabina iz stekla pa se lahko prilagodi tudi poševnemu stropu. Stekla na notranji strani pa  vam zaščitimo s  posebnim premazom, ki preprečuje nastanek vodnega kamna in je potem samo čiščenje lažje in odpade uporaba agresivnih sredstev za čiščenje. Tako lahko zaradi tega  posledično tudi skrbimo za svoje okolje in zdravje.

 

Tuš kabine so lahko izdelane iz brezbarvnega prosojnega kaljenega varnostnega stekla, lahko pa izberete tudi druge vrste stekla ali se odločite za tisk, peskanje ali graviranje, ki bo poskrbelo, da bo prhanje nekoliko bolj intimno in očem prikrito.

Različne vrste stekla strežejo različnim namenom, ob pravilni izbiri pa zagotovo odlično opravljajo svojo funkcijo in skrbijo za svetlobo, varnost in udobje. Steklo, ki ga oplemenitimo s sodobnimi metodami, predstavlja v prvi vrsti zaščito in trdnost, a ne smemo pozabiti na njegovo estetsko vrednost. Prav zaradi te vrednosti se steklo vse pogosteje uporablja tudi  kot gradbeni element, brez katerega si sodobne arhitekture ne znamo več predstavljati. Z njim izboljšujemo zunanji videz stavb, prav tako pa ga uporabljamo v notranji arhitekturi. Steklo je namreč bivanju in delu zelo  prijazen material, ki pomaga v prostoru uporabljati naravno svetlobo, poleg tega pa je tudi ekološki material, saj ga lahko v nedogled recikliramo.

Tako je zadnja leta vgradnja steklenih pregrad, vrat, sten, zelo iskana.

 

V primeru, ko se zgodi, da za postavitev vaše standardne tuš kabine nimate dovolj prostora ali, da je prostor v kopalnici prostorsko omejen, potem so tuš kabine izdelane po meri idealne za vas. V primeru, da  iščete rešitev za vašo tuš kabino, je podjetje Steklarstvo BP pravi naslov za vas.

 

Tuš kabine


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 3585964

Davčna številka: 47665483

Breznikova cesta 17, 1230 Domžale

http://www.steklarstvo-bp.si/steklarstvo.html

bojan.peterka@siol.net

041/349-317

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »