STEKLARSTVO BP


Steklena vrata

Steklena vrata v večini primerov  uporabljamo  za vhodna vrata najrazličnejših poslovnih prostorov, še pogosteje pa jih opazimo v notranjosti, kjer pridejo tudi veliko  bolj do izraza. Lahko so prosojna ali delno prosojna, zaradi česar zagotavljajo dober prehod svetlobe in dajejo večjo toplino. Vgrajena v sodobno urejen prostor zagotavljajo moden, lahkoten in moderen videz, k čemur lahko prispevajo tudi peskani, gravirani ali tiskani vzorci na steklu.

 Steklarstvo BP .d.o.o  vam nudijo;

- notranja steklena vrata

- steklena drsna vrata

- steklena nihalna vrata

- tuš kabine

- kuhinjske obloge

- steklene stopnice

- stekleni nadstreški

- steklene pregradne stene

- opremljanje prostorov: steklena ogledala, steklene police, steklene vitrine, steklene namizne plošče

Če želite zapreti prostor in ohraniti čim več svetlobe, je to idealna rešitev za vas. Svetlobi ne postavljamo ovir! Nudimo vam idealne  rešitve: izdelamo in tudi vgradimo vrata po meri in vaši želji.

Izdelana so iz kaljenega ali lepljenega kaljenega varnostnega stekla, ki skrbi, da v notranjost ne vstopajo tisti, ki niso povabljeni. Vratom lahko dodamo kljuke in ročaje, prav tako se uporabljajo estetski načini vpenjanja vrat ter kakovostno okovje. Odločite se lahko tudi  za uporabo različnih stekel in dodatne obdelave, na primer peskanje, graviranje oziroma trudimo se, da zadostimo vašim željam in potrebam, ter posledično estetskemu videzu, ki vse skupaj zaokroži celoto. Za vaša vrata lahko izberete enega že pripravljenih vzorcev, ali pa si ga lahko zamislite in potrudili se bomo, da uresničimo vaše želje, skladno z estetskim videzom.

Steklena vrata so lahko drsna, krilna ali nihajna, izberite svoja glede na vaše želje in potrebe. Unikatno oblikovanje ter kreiranje po vaših željah poudari uporabnost kombinacij različnih površin stekla in dodatno oplemeniti vaš dom z domačnostjo, razgibanostjo, eleganco in varnostjo. Ena od idealnih rešitev za zimske vrtove je ta, da lahko kar doma pričarate bivanje v prestižnem zimskem letovišču, poleti pa se skrijete  pred močnim soncem in vročino. Zimski vrt ima tako lastnosti zunanjega kot notranjega prostora. Ščiti nas pred dežjem, vetrom, snegom, mrazom in soncem, zaradi česar je v njem prijetno vse leto, kjer lahko nemoteno uživamo. V notranje prostore prinaša obilo dnevne svetlobe, z  postavitvijo zimskega vrta pa dobimo dodatni bivanjski prostor. Hkrati pa s pravilno postavitvijo lahko tudi zmanjšamo stroške ogrevanja, kar pa si danes vsi želimo.

Ideje oblikovalcev pa so že prestale številne faze preobrazbe, zato nam svetujejo, da ko izbiramo stekla za steklena vrata pomislimo tudi na njihovo funkcionalnost v našem domu ali v poslovnih prostorih. Tako je pomembno, da pred vsakim nakupom točno vemo če želimo, da skozi naša stekla prehaja čim več svetlobe, če morajo biti predvsem odporna in ali je za nas pomembno, da zadržujejo toploto. Poleg tega je vsako steklo za steklena vrata tak material, pri katerem se s številnimi načini obdelave lahko poleg praktičnosti, doseže tudi čudovit okrasni učinek in je potem samo preživljanje časa v prostorih prijetno in daje zadovoljstvo.

Steklena vrata


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 3585964

Davčna številka: 47665483

Breznikova cesta 17, 1230 Domžale

http://www.steklarstvo-bp.si/steklarstvo.html

bojan.peterka@siol.net

041/349-317

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »