STEKLARSTVO BP


Kuhinjske obloge

Popestrite svojo kuhinjo z našimi čudovitimi  steklenimi oblogami.

 

Na visoko kakovostno optiwhite kaljeno steklo se po želji stranke doda foto motiv ali samo barvano po RAL lestvici. Foto motive izdelujemo z našim oblikovalcem, z vašim sodelovanjem pri oblikovanju željenega motiva. Pri nas ne boste našli nobenih  omejitev pri oblikovanju in z veseljem bomo prisluhnili  vsaki želji. Vsi motivi bodo kakovostno in po vaših željah  prilagojeni vaši kuhinji in dimenzijam stekla.

 

Optiwhite steklo je brezbarvno in zato odlična podlaga tako za bele kot ostale barvne odtenke.

 

Kuhinjske obloge se montira po končani montaži kuhinje. Steklar mora namreč na mestu videti, kje bo moral narediti izreze za vtičnice, stikala, kakšna je višina omaric in nape od pulta ipd. Na ceno pa vpliva tudi velikost, debelina in kakovost stekla (steklo mora biti kaljeno), število izrezov, obdelava stekla (barvanje, brušenje ipd.).

Steklo se lahko barva po RAL-lestvici, lahko pa je tudi prosojno ali pa se z zadnje strani namesti foto tapeto po izbiri kupca ali pa iz naše galerije že pripravljenih foto tapet, katere pa lahko naročite tudi posamezno.

Steklarstvo BP vam nudi;

- notranja steklena vrata

- steklena drsna vrata

- steklena nihalna vrata

- tuš kabine

- kuhinjske obloge

- steklene stopnice

- stekleni nadstreški

- steklene pregradne stene

- opremljanje prostorov: steklena ogledala, steklene police, steklene vitrine, steklene namizne plošče

Poleg zaščite sten in zelo enostavnega čiščenja imajo dekorativna stekla predvsem estetsko funkcijo. Z njimi lahko lepo poživimo svoj kuhinjski kotiček, po želji pa uporabimo enake motive in dekoracijo tudi za jedilni kot oziroma jedilni pult. Tako lahko v celotnem prostoru poskrbimo za rdečo nit oziroma za dizajn, ki mu vdihne dušo in kuhinja resnično postane srce doma.

Sicer pa dekorativna stekla niso primerna samo za v kuhinjo, z njimi lahko zaščitimo tudi stene v drugih prostorih; kopalnicah, na notranjih stenah tuš kabin, nad umivalnikom, povsod, kjer si želimo malo več pestrosti, funkcionalnosti sijaja in več elegance.

 

Načeloma pri pultih, talnih oblogah in kuhinjskih omarah priporočamo preprost videz. Kar se tiče teksture in barve, pa so kuhinjske obloge dobro mesto za izraz osebnega stila, pa naj bo to steklo  z vzorcem ali brez posebnega poudarka na vzorec.

Stena se bo ob kuhanju in pomivanju posode umazala v vsakem primeru, zato je obložena površina boljša, saj jo je dosti lažje očistiti kot navaden omet. In prava rešitev so steklene kuhinjske obloge.

In četudi ne prenavljate celotne kuhinje, je menjava stenske obloge način, da kuhinjo osvežite. Za vas bomo  izbrali različne načine, kako urediti kuhinjsko steno, da bo praktična in tudi vizualno privlačna.

Dovolite si biti drugačni, izjemni, unikatni, samosvoji. Z nami to lahko dosežete.

Že kar nekaj let se steklene obloge uporabljajo kot zaščita pred vodo, oljem, maščobo in ostalo umazanijo, ki se nabira na steni. Do pred nekaj leti so bili na voljo le enobarvni vzorci steklenih oblog, v zadnjih letih pa se  je pričelo uporabljati tudi fotografije, grafične vzorce in ostale dih jemajoče vzorce. Tako poleg zaščite stene dobite še unikaten izgled.

Kuhinjske obloge


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 3585964

Davčna številka: 47665483

Breznikova cesta 17, 1230 Domžale

http://www.steklarstvo-bp.si/steklarstvo.html

bojan.peterka@siol.net

041/349-317

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »