Spletna vizitka

Spletna vizitka je mini spletna stran kjer se lahko podjetje predstavi. Podjetja ki še vedno nimajo spletne strani izgubljajo stranke vsak dan, saj vedno več ljudi uporablja google kot vstopno točko za prvi nakup. In če nimate spletne strani vas google NE more najti in posledično stranke sploh ne vedo, da obstajate. Spletna vizitka, ki jo postavimo, se nahaja na portalu www.ipromocija.si. Ker je portal zelo dobro rangiran na googlu bo posledično tudi vaša stran zelo dobro rangirana in vas bodo stranke lažje našle. Tudi če že imate spletno stran, vam je lahko spletna vizitka v podporo pri pridobivanju klkov iz spletnih iskalnikov.

Kaj dobim s spletno vizitko?

Dobite predstavitev vašega podjetja in opis vaše dejavnosti na svoji lastni podstrani. Naložite lahko svoje predstavitvne slike, cenik ali kakšne druge predstavitvene materiale. Kot dodatno opcijo vam nudimo tudi optimizacijo za ključne besede, ki jih vpisujejo vaše stranke v spletne iskalnike.

Zakaj je spletna vizitka lahko celo boljša rešitev kot klasična spletna stran?

Po navadi se podjetje odloči da bo postavilo spletno stran, ker pa se jih večino ne zaveda, da sama spletna stran ni nujno dovolj za to da jih bodo kupci tudi našli, se tukaj zgodba večinoma tudi konča. Pomembna je namreč tudi sama optimizacija spletne strani. Nihče ni na prvi strani google po naklučju, vsaj ne za težje ključne besede. Vsi so morali vložiti nek trud ali denar, da so prišli na prvo stran in nek trud je tudi potreben, da se na prvi strani potem tudi obdržijo. Ker je portal www.ipromocija.si zelo dobro rangiran v spletnih iskalnikih, bo avtomatsko tudi vaša spletna vizitka zelo dobro rangirana v spletnih iskalnikih. Zelo veliko podjetij ki ima pri nas spletno vizitko se namreč nahaja na prvi strani za določene ključne besede.

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »