barski stoli


Barski stoli

Barski stoli že nekaj časa niso več rezervirani samo za bare in gostilne. Vedno več domov ima v sklopu kuhinje, dnevnega prostora ali osrednjega prostora v hiši mini barski kotiček. Tam lahko posedamo, se družimo s prijatelji in si vzdušje prilagodimo glede na družbo. Tako lahko obiski postanejo pravo doživetje, namesto suhoparnega posedanja na kavču in gledanju televizije. Določeni imajo za ta namen posebne sobe, kjer lahko igramo tudi razne igre (pikado, karte, družabne igre in ostalo).

 

Barski stoli podjetja NIK-LES so moderni in ponujajo odlične sodobne rešitve za opremljanje gostinskih obratov in gospodinjstev. Tako lahko izbirate med kovinskimi, plastičnimi in lesenimi. Po želji so lahko tudi oblazinjeni in v barvah, ki bodo zajele celostno podobo prostora in tematike. Po potrebi lahko barske stole dimenzijsko prilagodijo vašim zahtevam. Barvni odtenki, dimenzije, oblike in materiali, nudijo številne kombinacije pri izbiri. Tako lahko barski stoli nudijo udobno sedenje kot, sedežne garniture. Gostinske mize se lahko v celoti prilagodijo, da bodo barski stoli zablesteli v prostoru. Tako lahko ustvarimo domače in prijateljsko vzdušje. Gostje pa se bodo radi vračali zaradi udobne izkušnje sedenja.

 

V svoj dom lahko vpeljemo pridih gostišča s pravilnim izborom barskih stolov in miz. Lahko gremo tudi korak naprej in nakupimo prave gostinske barske stole in kuhinjske mize, ki jih uporabljajo večje restavracije ali hoteli. Tukaj imamo možnost, da izberemo dizajnerske in najnovejše stole, ki so lahko iz naravnega ali umetnega usnja. Tako jih prilagajamo ostalim elementov pohištva. Če imamo kuhinjo iz lesa, je primerno, da so tudi barski stoli leseni. Trenutni trendi narekujejo visok lakiran sijaj barskih stolov. Tako v urejen prostor prikličemo eleganco.

 

Pri nakupu barskega stola in mize, se lahko prilagaja velikost in same dimenzije, glede na želje in postavitev v prostoru. Dobro je primerjati različne ponudnike in proizvajalce. Upoštevati moramo tudi številčno potrebo, obstojnost in večkratno uporabo. Na podlagi tega izberemo primerno velikost barske mize ali točilnega pulta. Da se izognemo izgubi časa pri ogledu različnih trgovin, ki so po navadi na različnih delih mesta; si ponudbo oglej na spletni strani showroom.si. Tam imajo velik izbor artiklov in barvnih kombinacij. Tako lahko samo z nekaj kliki izberemo ustrezno cenovno in nam všečno kombinacijo.

 

Jedilne pulte in bare vključujejo moderni domovi. Njihov obvezen dodatek je barski stol. Čeprav se tam ne zadržujemo dolgo, nam morajo v času uporabe nuditi prijetno in udobno sedenje. Lahko imajo barski stoli naslone, ki so primerni za daljše sedenje. Seveda lahko poskrbimo za dodatne elemente na barskih stolih. Vgradimo jim lahko svetilke, ki bodo pričarale posebno vzdušje. Lahko tudi podnožje za mizo izkoristimo za lažji dostop na višje barske stole, ki so namensko narejeni nekoliko višje.

 

V domačem okolju je uporaba barskih stolov nezahtevna z vidika vzdrževanja. V lokalih pa je zadeva drugačna. Tam se izmenja veliko število ljudi in je potrebno barske stole od časa do časa pregledati. Tako preprečimo, da bi se stol zlomil in posledično bi gost lahko utrpel poškodbe. Zato je preventivno pregledovanje obrabe pomembno, da lahko pravočasno poškodovan stol zamenjamo. Poskrbimo za udobno izkušnjo od začetka do konca.

Barski stoli


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2032236000

Davčna številka: SI29406595

Slamnikarska cesta 1B, 1230 Domžale

https://showroom.si/

info@showroom.si

T: 059 042 167

G: 040 702 218

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »