Žaluzije


Žaluzije

Žaluzije so vrsta zunanjega ali notranjega senčila, ki jih najpogosteje sestavljajo aluminijaste ploščice, imenovane lamele, povezane skupaj. Imajo podobno funkcionalnost kot rolete, hkrati pa se pri njih naklon spreminja kot je značilno za lamelne zavese. Poznamo tudi lesene žaluzije, ki pa so manj pogoste.  Žaluzije so zaradi enostavnosti in cene najbolj razširjena zunanja senčila, vedno bolj pogosto pa se kupci odločajo tudi za notranje različice žaluzij. Te vrste senčil so idealna rešitev za  okna in vrata, saj jih odlikuje nevpadljiv izgled, enostavno vzdrževanje in preprosta uporaba. Lamele po potrebi enostavno obrišemo z ročnim omelom ali vlažno krpo. Žaluzije imajo dolgo življenjsko dobo, ker je aluminij nerjaveč material, obenem pa učinkovito ščitijo tudi okna ali vrata, ki imajo zato manj poškodb zaradi zunanjih vplivov. Kvalitetne žaluzije lahko prenesejo tudi močnejše sunke vetra. Delujejo namreč kot dodatna izolacija in varovalo steklene površine. Zunanje žaluzije ščitijo notranjost pred radovednimi pogledi in sončnimi žarki, omogočajo pa delno ali popolno zatemnitev prostora. Praktične in trajne žaluzije so primerne za vsak stanovanjski in poslovni objekt, podajo pa se tako bolj klasični kot sodobni arhitekturni ureditvi. Žaluzije so cenovno ugodna rešitev za zatemnitev prostorov, ponujajo pa vam veliko svobode pri izbiri barve in velikosti. Zunanje žaluzije so tudi izredno zanesljiva rešitev, saj so stranska vodila, lamele in profili izdelani iz odpornega aluminija. Zunanje žaluzije reguliramo s pomočjo vodil montiranih v notranjosti stanovanja ali pisarne, lahko pa jih dvigamo in spuščamo z elektronsko preko stikal ali daljinskega upravljanja. Za njih je značilna visoka stopnja toplotne izolacije, saj odbijejo kar do 90% sončne svetlobe. S spreminjanjem naklonskega kota lamel lahko izbiramo kakšen bo kot vpadne svetlobe v prostoru. Pri montaži vgradimo omarico nad ali na okno. Notranje žaluzije so enako praktične in trajne, obenem pa nudijo še dekorativni izgled prostoru. Žaluzije je možno izdelati po meri tudi za okna nepravilnih oblik, zelo primerne pa so tudi za senčenje velikih steklenih površin.

 

Če potrebujete pomoč pri izbiri in izdelavi žaluzij za bivalne ali poslovne prostore, vam z veseljem pomagajo v podjetju Zeus senčila, ki ima dolgoletne izkušnje. Ponujajo vam izbiro med zunanjimi in notranjimi žaluzijami, ki so izdelane iz kvalitetnega aluminija statično prašno barvanega. Odlikujejo jih predvsem dobro razmerje med kakovostjo in ceno, trajnost in enostavna uporaba. Pri podjetju Senčila Zeus lahko najdete klasične bele, črne in rjave barve lamel, na izbiro pa so tudi pastelni ter živahni barvni toni. Podjetje je specializirano za izdelavo in montažo senčil, ki jih izdelujejo po meri. Njihove 15 letne izkušnje in stremenje k odličnosti se pozna v tem, da se vedno maksimalno potrudijo za zadovoljstvo svojih kupcev. Na vsa senčila vam nudijo tudi dve leti garancije, na tende in elektromotorje pa kar pet let garancije. Ponudba storitev podjetja zavzema celostni postopek od izmere do izdelave in montaže. Pri podjetju skrbijo tudi za hiter servis v primeru težav, za rešitev reklamacije pa poskrbijo s hitro dobavo rezervnih delov.  Poleg žaluzij lahko pri podjetju Senčila Zaus najdete še tende, rolete, screen senčila, na voljo pa so tudi različni roloji in komarniki. Izkušeno osebje vam bo z veseljem svetovalo, katera rešitev je najboljša za vaše želje in potrebe. Izbirate lahko med pestro ponudbo senčil v različnih barvah, zato lahko vsak najde nekaj za svoj okus.

Žaluzije


Podjetje nima akcij.

SENČILA ZEUS ZDEŠAR BRANKO S.P.

ID za DDV: SI 74554212

Cesta dveh cesarjev 205, 1000 Ljubljana

http://tendezeus.com/

info@tendezeus.com

+386 1 429 17 19

+386 41 786 762

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »