Roloji


Roloji

Roloji so enostavna notranja senčila, ki se navijajo na os montirano nad okno ali vrata. Imajo dolgo zgodovino uporabe in so še vedno ena izmed bolj priljubljenih vrst za zatemnitev in dekoracijo oken. Roloji so lahko tradicionalni ali pika na i sodobni arhitekturi. Poznamo roloje na vzet, ki se ob potegu dvignejo sami in klasične roloje na vrvico oziroma verižico, ki jih je potrebno regulirati ročno. Različni materiali omogočajo, da so notranja senčila lahko polprosojna in bolj dekorativne narave ali pa iz debelejšega tekstila in jih uporabljamo za zatemnitev. Izdelujejo jih iz bombaža, umetnih vlaken in umetne mase, pa tudi iz bambusa in papirja. Material je lahko enobarven ali vzorčast, pestra izbira barv in vzorcev pa omogoča, da senčila prilagodimo potrebam in okusom vsakega posameznika. Roloji se lahko uporabljajo kot notranja senčila na vratih ali oknih tako v stanovanjskih kot poslovnih objektih. Tako kot ostala notranja senčila so roloji dopolnilo k zunanjim senčilom, ne morejo pa jih povsem nadomestiti, saj prostor zaščitijo le pred direktno sončno svetlobo, ne pa tudi pred zunanjo vročino. Za nižjo temperaturo v bivalnih ali delovnih prostorih je potrebno rolo kombinirati z zunanjimi senčili, na primer roletami. Sodobni roloji so narejeni iz bolj trpežnih in obdelanih materialov, ki imajo daljšo življenjsko dobo in začnejo počasneje bledeti. Aluminijasta letev na koncu tekstila zagotavlja, da je material vedno optimalno napet. Gladke in enostavne linije, ki so značilne za to vrsto senčil, lepo dopolnjujejo marsikateri prostor. Roloji imajo veliko izbiro različnih barv, materialov in vzorcev. Poznamo tudi različne načine dvigovanja in spuščanja, zato so primerni za skoraj vse okenske površine. Omejitev je le širina, saj je običajno pri večjih oknih težko najti dovolj širok kos blaga. Pri večjih rolojih je potrebno uporabiti močnejši mehanizem, medtem ko so manjši lahko zelo preprosti. Klasični prostoviseči rolo se navija neposredno na os, montirano nad okno, medtem ko se roloji v kaseti navijajo na os, ki je skrita v omarici. Nosilci omogočajo stensko ali stropno montažo. Podobne rolojem so tudi plise zavese, ki predstavljajo elegantno, ampak preprosto zatemnjevanje prostora. Plise zavese so narejene iz antistatično obdelanega poliestra, za njih pa je značilen naguban videz.

Če potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu vam z veseljem svetujejo izkušeni zaposleni v podjetju Senčila Zeus, ki ima 15 letno tradicijo delovanja. Specializirani so za izdelavo in montažo, zaupate pa jim lahko z izmero in izvedbo, tako da vam ni potrebno skrbeti niti za priprave niti za montiranje. Roloji so na voljo v številnih barvah od pastelnih do živahnih. Izbirate lahko tudi med cvetličnimi in otroškimi vzorci. Zaradi dolgoletnih izkušenj in želje po zadovoljnih strankah, vam jamčijo kvalitetno izdelavo in montažo senčil izdelanih po vaši meri in okusu. Na vsa senčila vam nudijo tudi dve leti garancije, vse reklamacije pa rešujejo hitro in učinkovito. V njihovi ponudbi je še pestra izbira barvnih in vzorčastih tend, kvalitetnih screen senčil in rolet. Kupite lahko lamelne zavese ali žaluzije. Pri podjetju Senčila Zeus lahko kupite tudi zaščito doma pred nadležnimi žuželkami. Komarniki, ki jih ponujajo so iz aluminijaste mreže in se lahko montirajo na okna ali vrata.

Roloji


Podjetje nima akcij.

SENČILA ZEUS ZDEŠAR BRANKO S.P.

ID za DDV: SI 74554212

Cesta dveh cesarjev 205, 1000 Ljubljana

http://tendezeus.com/

info@tendezeus.com

+386 1 429 17 19

+386 41 786 762

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »