Komarniki


Komarniki

Komarniki so mreže, ki so nameščene na okenski okvir  ali med podboje vrat in zaščitijo stanovanje pred nadležnim mrčesom. S popolnim prileganjem obliki okna tesnijo dovolj, da tudi manjši žužki ostanejo zunaj vašega doma. Kaj je bolj nadležno kot izgubljanje spanja zaradi brenčanja? Komarniki so popolna rešitev za vroče poletne dni, saj skozi mrežo spustijo v notranjost svež zrak in omogočajo, da imamo odprta okna brez nezaželenih gostov. Kot pove že ime vas najbolj zaščitijo prav pred komarji. Ste vedeli, da komarji zavohajo co2, ki ga izdihujejo ljudje in živali, na 23 metrov? Odrasli komarji živijo od 5-6 mesecev in v tem času nam lahko popijejo veliko krvi in živcev. V sekundi zamahnejo s krili od 300 do 600 krat in včasih jih je težko pregnati iz stanovanja, saj se skrivajo med pohištvom. Na svetu naj bi obstajalo preko 3000 vrst komarjev, mnogo od njih pa jih prenaša nevarne bolezni kot sta malarija in mrzlica. Nekateri komarji se rajši gostijo na plazilcih in ptičih, vseeno pa jim diši tudi človeška kri. Učinkovita zaščita naj bi bili ventilatorji, ki pospešijo kroženje zraka in s tem odženejo mrčes ali pa dišeče sveče z vonjem agrumov. Pred piki komarjev se lahko zaščitimo tudi z nanosom repelentov, da pa vam še doma ne bo potrebno skrbeti za to, je najboljša rešitev montaža mrež proti insektom. Mreža zadrži tudi muhe, ose in ostale živali, ki si v toplejših mesecih utirajo pot v naše bivalne prostore. Mreže na oknih so bolj zdrava alternativa repelentom in sprejem proti žuželkam, ki običajno vsebujejo veliko kemikalij in imajo neprijeten vonj. Zaradi aktivnih sestavin pogosto dražijo dihala in povzročajo alergije pri najmlajših ali bolj občutljivih.

 

Mreže proti komarjem imajo dolgo zgodovino. Uporabljali naj bi jih že faraoni v zlatih časih Egipta. Poznamo bombažne, poliestrske in najlonske mreže, ki se jih lahko uporablja kot baldahin nad posteljo, lahko pa se jih napne na okna ali vrata. Mreže proti mrčesu morajo biti kvalitetne in vzdrževane, da lahko služijo svojemu namenu. Tudi čez majhne luknje v raztrganem materialu bodo insekti namreč našli pot v vaše stanovanje. Komarniki so lahko narejeni tudi iz steklenih vlaken, ki so izjemno odporna in imajo dolgo življenjsko dobo.  Lahko jih namestite kot fiksni okvir, kot rolo ali kot zaščito na vratih. Podjetje Senčila Zeus vam nudi različne načine vgradnje komarnikov, ki se prilagodijo različnim potrebam in zahtevam strank. Mreža proti komarjem, ki jo ponujajo, je izdelana iz kvalitetnih steklenih vlaken in je na voljo v v sivi barvi. Profili komarnikov so v beli ali rjavi barvi. Fiksni in premični komarniki podjetja Senčila Zeus pa so izjemno obstojni in odporni proti UV žarkom, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi načina zunanje montaže vam komarniki vzamejo zelo malo prostora, njihova uporaba pa je enostavna. Senčila Zeus ponujajo tudi ostale rešitve za ugodno in stilsko senčenje vašega stanovanja ali poslovnih prostorov. Na voljo imajo pestro izbiro žaluzij, rolet, plise in lamelnih zaves, rolojev, njihov program pa dopolnjujejo tudi izjemno kvalitetne tende ali markize in screen senčila. Senčila Zeus odlikujejo izkušnje in profesionalen odnos.

Komarniki


Podjetje nima akcij.

SENČILA ZEUS ZDEŠAR BRANKO S.P.

ID za DDV: SI 74554212

Cesta dveh cesarjev 205, 1000 Ljubljana

http://tendezeus.com/

info@tendezeus.com

+386 1 429 17 19

+386 41 786 762

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »