lepilni trakovi z logotipom


Lepilni trakovi z logotipom

Celostna podoba podjetij se odraža na vseh področjih. Ne samo vse tisto, kar je vidno strankam ali poslovnim partnerjem. Tudi tiste stvari, ki bi jih na prvo žogo ocenili kot nepomembne, so lahko zelo pomembne. Tako veliko podjetij, ki pošiljajo pakete ali pošiljke v kartonskih škatlah, jim niso več tuji lepilni trakovi z logotipom. To nekako daje posebno noto pošiljkam. Strankam na drugi strani podjetje sporoča svojo zanesljivost. Tako prejemnik pošiljke, ki ima lepilni trak z logotipom, sporoča, da je s pošiljko vse v redu. Načeloma se doma, ko pričakujemo kakšen paket, najavi ostalim družinskim članom že vnaprej, da pričakujemo paket od določenega podjetja. Tako tudi ostali vedo, da je ta paket nekaj posebnega in da morajo pazljivo z njim rokovati.

Stroškovno gledano, je strošek za obojestranski lepilni trak lahko podoben kot stanejo lepilni trakovi z logotipom. Z vidika izdelave lepilnih trakov, ni nobenih omejitev. Barve, širina, dolžina; čisto vse se lahko izdela. Sam tisk se lahko izvede na PVC folijo ali na BOPP folijo. PVC folija je sicer manj raztegljiva. So pa PVC lepilni trakovi bolj atraktivnejši ob uporabi. Za lepilo je  najbolj pogosto uporabljen naravni kavčuk. Osnovne barve so sicer rjava, bela ali prozorna. Po želji pa se lahko naroči katerakoli barva. Najbolj pogosto se uporablja pet barvna kombinacija.

Pri morebitnem označevanju določenih pošiljk ali kartonov v skladiščih, lahko uporabimo barvne lepilne trakove. Tukaj ne pridejo v poštev lepilni trakovi z logotipom. Potrebujemo samo različne barvne lepilne trakove, glede na namen označevanja. Iz vidika varnosti, pa so trakovi z logotipi kar praktični. Ni jih možno zamenjati, ne odlepiti. Vsaj ne na tak način, da bo vidno, da je bil trak že odlepljen ali kako drugače poškodovan. Tako se podjetje na zelo enostaven in stroškovno ugoden način zavaruje. Vsako reklamacijo  lahko že takoj na začetku odkloni, če končni prejemnik ne opazi, da je bila pošiljka med potjo odprta. Veliko podjetij ravno zaradi morebitnih reklamacij, na vse svoje pošiljke namesti maskirni trak. V kolikor se ta pretrga ali poškoduje, mora končni prejemnik pred odprtjem to poslikati. Samo tako se lahko reševanje reklamacije uspešno zaključi. Pošiljatelj potem za nastalo reklamacijo, poškodbo ali odtujitev blaga, terja odgovore od prevoznika.

Glede na prisotnost tehnologije na vseh področjih, je pri lepilnih trakovih zaenkrat ni zaznati. Seveda se lahko v prihodnosti računa na posebne pametne trakove ali nalepke. Pametne nalepke bodo imele vgrajeno posebno RF tehnologijo, ki bo vse skupaj nadzirala. Tako bi lahko med nedovoljenim posegom dobili obvestilo. S tem bi takoj vedeli, da je bilo z pošiljko nekaj narobe. Seveda je ta ideja z stroškovnega vidika trenutno še zelo draga. Še nekaj časa bodo lepilni trakovi z logotipom ostali v uporabi točno taki kot so ta trenutek. Seveda se določenemu napredku tudi lepilni trakovi ne bodo mogli izogniti. Že toliko časa so sestavni del poslovnih procesov, zato se jih še ne bomo tako hitro naveličali ali znebili.

Ne glede na vse skupaj, ljudje od nekdaj radi uporabljamo lepilne trakove. Ali pa lahko s pomočjo lepilnih trakov, otroku doma izdelamo hiško iz kartona. Če uporabimo malo domišljije, so lahko lepilni trakovi prav prijetna popestritev dneva.

Lepilni trakovi z logotipom


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 6201644000

Davčna številka: SI47735562

 

Opekarniška 15b, 3000 Celje

https://www.roro.si/

info@roro.si

T: 070 604 743

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »