lepilni trak


Lepilni trak

Lepilni trakovi so zelo uporabni v avtomobilski industriji. Še zlasti v proizvodnji avtobusov in tovornjakov. Lepilni trak se lahko uporabi za: pritrjevanje stropov in bočnih pločevin na ogrodje, pritrjevanje strešnih oken, pri montaži notranjih in zunanjih okraskov, pritrjevanje notranjih panelov, pri oblaganju stopnic, montaži značk in znakov, zračnih rešetk, za pritrditev talne opreme in tako naprej.

To pride še posebno v poštev pri profilih, ki so togi. Uporaba lepilnega traku poveča trdnost na tanki kovinski konstrukciji, upira se zvijanju, zmanjša se teža in duši vibracije. Značilna uporaba je pri škatlah za orodje, cestnih tablah, pri furniranih kovinah. Ker se lahko uporabi za vse vrste lepljenja in na različnih spojih, je uporaba še toliko lažja. Zakovičeni materiali imajo pomanjkljivosti, kot so toplotno raztezanje, možnost korozije, upogljivost in možne deformacije. Uporaba lepilnih trakov s pomočjo pene, pa prinesejo zmanjšanje napetosti in toplotne deformacije na plastiki, izboljšajo kvaliteto in uporabnost izdelka pod zunanjimi vremenskimi vplivi.

Glede na potrebe gradbeništva, industrije, domače uporabe, je lepilni trak zelo uporaben. Če pogledamo gradbeništvo. Lepilni trakovi so uporabni v zelo velikih primerih. Lahko jih uporabimo kot talne označbe, uporabimo jih za označitve do katerega dela moramo kaj postaviti ali zabetonirati. Pri finalizaciji objektov so nepogrešljivi pri beljenju.

Industrija jih uporablja na vseh mogočih področjih. Za tesnitev posod, spajanju raznih elementov, ki se morajo držati skupaj, pri zaščiti določenih delov med postopkom barvanja, za zatesnitev zaščitne opreme ali zaščitnih oblek. Uporabnost lepilnih trakov je v industriji zelo koristna in zmanjšuje proizvodne stroške.

Doma lepilni trak predstavlja nepogrešljivi element. Ko prenavljamo dom in se odločimo za beljenje, potrebujemo krep trak. Z njim zaščitimo vse tiste elemente, ki jih ne želimo prebarvati. Slej ko prej se nam strga kakšen papir ali koledar. Uporabili bomo lepilni trak, da zlepimo skupaj, kar se nam je strgalo. Tudi za okrasitev novoletnih čestitk, voščilnic, bo samolepilni trak nepogrešljiv. Če bomo želeli na steno obesiti plakat, zemljevid, poster ali kaj podobnega, bodo lepilni trakovi nujni. Tudi če bomo želeli na pohištvo kaj nalepiti, so lepilni trakovi odlična izbira. Trakovi ne poškodujejo površin, kje jih bomo uporabili.

Kot lahko vidimo, je uporabnost lepilnih trakov velika. Barvne kombinacije, različne širine, vzorci, logotipi, napisi; vse to nam proizvodnja lepilnih trakov omogoča. Samo naše potrebe so tiste, ki določajo, kateri trak bom izbrali in ga tudi uporabljali. Samo odstranjevanje lepilnih trakov ni preveč zahtevno in tudi ne potrebuje zahtevnih orodij. Glede na standarde proizvodnje, ki zadevajo ekologijo, morajo biti lepilni trakovi proizvedeni v skladu z veljavnimi predpisi. Za shranjevanje je potreben samo suh prostor, brez povečane vlažnosti v zraku. Prevelika vlažnost, bi lahko vplivala na nanešeno lepilo. Pri uporabi takega lepilnega traku, bi se zelo hitro pokazalo, da se ne bo oprijel površine, kamor ga bomo nanesli.

Širina, dolžina lepilnih trakov, se lahko prilagaja vsakemu uporabniku, glede na njegove zahteve. Drugače pa so na voljo v določenih velikostih, ki so standardizirane po celem svetu. Tako se lahko enostavno, določeni procesi uporabe lepilnih trakov uporabljajo v različnih državah sveta. Barvne kombinacije v določenih delih uporabe, lahko predhodno določijo vrstni red priklopa ali postopek zapiranja embalaže.

Lepilni trak


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 6201644000

Davčna številka: SI47735562

 

Opekarniška 15b, 3000 Celje

https://www.roro.si/

info@roro.si

T: 070 604 743

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »