Računovodstvo Kniser


Računovodstvo Mengeš

Vsak poslovni subjekt zaposluje ljudi, ki opravljajo delo v okviru dejavnosti gospodarskega subjekta. Za vse zaposlene je potrebno vsak mesec pripraviti obračune plač, prevoza na delo, obračun službenih poti in tako naprej. Računovodstvo Mengeš poskrbi za pravilne izračune v skladu s trenutno veljavno zakonodajo in podatki, ki jih posredujejo poslovni subjekti za katere skrbijo. Vsi obračuni so vezani na določene datume, do kdaj mora poslovni subjekt obračune pripraviti in jih tudi izplačati. To velja za sledeče zavezance: javni sektor, fizične osebe, družbenike enoosebnih družb in samozaposlene podjetnike. Računovodstvo Domžale se z vsemi svoji strankami povezuje na daljavo, da lahko pravočasno zagotovijo podatke. Ti podatki jim služijo za obračune, ki so povezani z izplačili.

Datume do katerih poslovni subjekt mora poskrbeti za poročila oziroma plačila davkov in drugih nakazil v državno blagajno vam računovodstvo Kamnik posreduje za koledarsko leto že na začetku leta. Pravočasna plačila in poročanja poskrbijo, da poslovni subjekt ne prejme sankcij. V računovodstvu Mengeš poskrbijo, da so vsi njihovi naročniki pravočasno seznanjeni in da ne prihaja do slabe volje oziroma zamud pri oddaji obračunov.

Pri obračunu se lahko izračunavajo nadomestila za prevoz na delo in službenih poti ročno v Excelu ali Wordu. V računovodstvu Komenda pa uporabljajo poseben program za računovodstvo in obračune. To jim olajša delo in poskrbi, da ne prihaja do napak. Še zlasti je to pomembno pri obračunu službenih poti, kjer so podatki za obračun zelo natančno določeni.

Oba izračuna sta sicer rutinske narave. Ampak vsak mesec poslovnim objektom vzame kar nekaj časa, da jih pripravijo. Še zlasti to velja za tiste poslovne subjekte, kjer je zaposlenih večje število oseb. Računovodstvo Mengeš opravi obračune z veliko mere natančnosti in končne obračun posredujejo v potrditev svojim strankam. Obračuni so pripravljeni v taki obliki, da bodo poslovni subjekti s pripravo imeli zelo malo dela.

Ker so tukaj potem še dodatni obračuni, kot so terensko delo, obračun praznikov, delovne dobe, praznikov, koriščenje dopusta in prehrane, je potrebna velika količina podatkov, ki jih je potrebno upoštevati. Računovodstvo Ljubljana ima za vse obračune pripravljene posebne sklope v programu, ki ga uporabljajo za izračune. Tako lahko določen modul programa ponudijo svojim naročnikom. To pomeni, da lahko za poslovni subjekt obračunavajo vse omenjen sklope. Lahko pa za posamezni poslovni subjekt sklenejo pogodbo za obračun posameznega modula, recimo za obračun potnih stroškov in službenih poti.

Vsi obračuni so vezani na zakonsko določena povračila in parametre, ki jih je potrebno upoštevati. Tako se vsak obračun veže na točno določene tarife, kjer ni dovoljenih odstopanj. Pravilnost izračuna in poročil za državne organe omogoča računovodstvo Mengeš. Poskrbijo za pravočasno oddajo in plačila obveznosti poslovnega subjekta, če jih za taka dejanja pooblasti. V kolikor pa poslovni subjekt sam poskrbi za plačila, pa mu vse potrebno podatke dostavijo pred rokom.

Vse dokumente in ostale podatke za obračune se hrani v digitalni obliki, v skladu z uredbami o digitalni shrambi podatkov. Tako se poskrbi tudi za ekološki vidik in stroških poslovanja. Odpadejo vsi papirni izpisi in pošiljanje s klasično pošto, ker vsa komunikacija poteka v elektronski obliki. Za večje poslovne subjekte lahko prihranek na letnem nivoju pomeni kar zajetno finančno vrednost.a

Računovodstvo Mengeš


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5307279000

Davčna številka: SI88005704

Valvazorjeva ulica 4, 1234 Mengeš

https://www.kniser.si/

info@kniser.si

01 7230 856

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »