R-MOTO


Rabljeni motorji

Zgodbe marsikoga, ki se odloča za nakup motorja (lahko so to rabljeni motorji) je taka, da ga greš prvo pogledat in vidiš kako izgleda motor vizualno in če ti je tako všeč, se potem odločaš, na podlagi tega, o vseh naslednjih korakih, ki jih boš storil. Lastnik ki ni motorja vzdrževal od zunaj, je težko verjetno, da ga je vzdrževal tudi, kot dober lastnik samega motorja in vsega, kar spada zraven.

Testna vožnja (če so v igri rabljeni motorji) naj ne traja zgolj en krog po bližnji ulici, temveč naj bo dosti daljša in naj obsega tako vožnjo po boljši cesti, kot po slabši cesti in pri različnih hitrostih.

Če je cesta dobra, je treba biti pozoren na tresenje bilance in na morebitno čudno nihanje motorja. Opraviti je potrebno obvezno test zavor, ker rabljeni motorji so bolj delikatna zadeva, kot nova motorna kolesa. Tudi če gre za najem motorja preko bolha motorji ali motorji bolha, bodite enako pazljivi. Vsa enaka navodila veljajo tudi, če so to rabljeni skuterji.

Ocena stanja, kot so rabljeni motorji, je pri nakupu ključna, saj skupaj z drugimi preverbami (kdo je bil prvi lastnik, ali je bilo več lastnikov) zagotovi ustrezno ocenitev in samo vrednost. Tako, da imajo tudi rabljeni motorji svojo ceno, če je vse brezhibno. Vse to je pa tudi v izogib morebitnim stroškom, ki bi nastali nam, če bi karkoli spregledali med samim nakupom.

Nakup ali prodaja motornih koles; ali so to mogoče  rabljeni skuterji iz tujine, na primer iz EU, je lahko dosti cenejši, lahko pa včasih dobite tudi bolje ohranjen motor za isti denar, kot bi ga dobili od prodajalca iz bolha motorji ali od koga, ki prodaja motorna kolesa v Sloveniji. Nekaterih modelov pa tudi ni mogoče dobiti v Sloveniji.

Če koga zanima, kako opraviti uvoz za motorna kolesa ali ga zanima najem motorja iz tujine ter kako urediti vse papirje, da lahko z njim zapeljete na slovenske ceste, potem vam priporočamo, da si preberete vse članke na to temo, ki jih najdete na spletu. Dobrodošli so tudi forumi, kjer vam kupci in prodajalci dajo informacije iz prve roke. Seveda pa dobite tudi vse informacije in vse kar rabite, na podjetju R-MOTO, trgovina in posredništvo d.o.o.

Naj bo nakup dober, da potem vse ostalo postane užitek.

Veliko motoristov po samem nakupu izkoristi lep vikend za krajše potovanje, naj bo to v hribe ali na morje. Če se odpraviš za nekaj dni od doma, je potrebno vzeti s seboj vsaj nujne stvari, ki jih moraš spraviti na motor, predvsem, če nameravaš spati na prostem, kar se največkrat zgodi in je tudi najlepše. Preden se lotiš pakiranja same prtljage na svoj motor, je treba res dobro premisliti, kaj vzeti s seboj, da se potem najde res užitek v vožnji.

Rabljeni motorji


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 2287943000

Davčna številka: SI47057106

Pod Kojzico 2, Rimske Toplice, 3272 Rimske Toplice

https://www.r-moto.com/

ROKMOTO@GMAIL.COM

040/150-400

070/200-200

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »