R-MOTO d.o.o.

DomovR-MOTO d.o.o.

R-MOTO d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2007. Skozi leta delovanja je podjetje pridobilo stabilne in zaupanja vredne dobavitelje, v največji meri iz Italije. S kvalitetno in raznoliko ponudbo rabljenih motornih koles se krog kupcev hitro veča, kupci postajajo in ostajajo dolgoletni partnerji podjetja.

S povečanim obsegom dela se je tako širila tudi ekipa podjetja, ki lahko v vsakem trenutku poleg željenega ponudi strokovno svetovanje pri izbiri in nakupu pravega motornega kolesa.  V teh letih je ekipa z odgovornim in marljivim delom v sproščenem vzdušju podjetje razvila v eno izmed vodilnih podjetij na področju prodaje rabljenih motornih koles v Sloveniji, svoje kupce ima tudi na Hrvaškem in v ostalih sosednjih državah. 

Tako s kupci kakor tudi z dobavitelji kot povezana ekipa gradi in vzdržuje dolgoročne medsebojne odnose, ki temeljijo na zaupanju in razumevanju. 

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve