PVC Markus


Notranje žaluzije

Roloji, plise zavese, lamelne zavese in notranje žaluzije, bodo poskrbeli za prijeten in vizualen izgled  doma. Izbira je pestra pri barvah in izvedbi. S tem bo naš dom privlačen in hkrati zaščiten od zunanjih pogledov. Notranja senčila so atraktivna in moderna alternativa klasičnim zavesam. Še zlasti pri mlajši generaciji zavese niso več privlačne.

Notranje žaluzije so najbolj razširjeno notranje senčilo. Vgrajena na okna, omogočajo nastavljanje naklona lamel. Lahko se jih dvigne in spušča. Tako sproti lahko reguliramo in preprečimo neposredni sončni svetlobi, da vstopa v prostor. Notranje žaluzije so izdelane iz aluminija. Najbolj pogosti dimenzije sta 16 in 25 mm. Lamele in barvo si izberemo glede na prostor, kjer bodo nameščene. Upravljanje notranjih žaluzij je s pomočjo paličice in vrvice, ki omogoča dviganje in spuščanje senčila. Novejše verzije uporabljajo perlaste verižice, steklene paličice za upravljanje. Najbolj moderne pa imajo vgrajene motorje.

Rolo je klasično senčilo v notranjih prostorih, ki služi za zaščito pred nezaželenimi pogledi in bleščanjem. Blago, ki je nameščeno na rolo, se navija na os ali v omarico. Odvisno kateri sistem uporabljamo. Roloji so prosto viseči, ki imajo lahko ALU ali žična vodila. Upravlja se s pomočjo perlaste verižice, motorjem ali mono komandno ročico. Samo blago, ki se uporabi se lahko izbere tudi na podlagi njegove prosojnosti svetlobe.

Plise zavese so notranje senčilo. Zgubana tkanina, ki se zloži kot harmonika, se vgradi na okno. To nam omogoča zaščito pred neposrednim soncem, lahko delno zatemnimo prostor in vizualno poudarijo prostor. Različne izvedbe za klasična, strešna, stropna okna in zimske vrtove ali okna nepravilnih oblik so na voljo. Upravljajo se s pomočjo vrvic, perlastih verižic, s pomočjo ročice na zaključni lameli, s pomočjo podaljšane ročice ali mono komandne ročice. Lahko jih uporabimo tudi, če imamo nameščene zunanje žaluzije.

Lamelne zavese so tekstilni trakovi, ki so obešeni vertikalno. Narejeni so iz antistatičnih materialov in se na njih ne nabira prah. Uporabne so namesto klasičnih zaves. Nudijo tudi boljšo senčenje prostora. Barvne kolekcije, ki so na voljo, lahko vsak prostor ustrezno zapolnijo s tisto barvo, ki nam najbolj ustreza glede na notranjo dekoracijo in pohištvo. Tudi kombinacija več barv za trakove, lahko doprinese dober izgled. Vodilo za lamele je iz aluminija. Montira se ga direktno na steno ali strop. Mehanizem, ki je vgrajen v vodilo, omogoča preprosto odpiranje in zapiranje lamel. S tem enostavno reguliramo tok svetlobe, ki mu dovolimo vstop v prostor. Lahko se uporabi za okna nepravilnih oblik. Še zlasti so lamelne zavese primerne za mansardna okna, ki so delno poševna. Samo upravljanje je preprosto, s pomočjo perlaste verižice, ki nastavlja naklon trakov. Vrvica pa nam služi za pomikanje lamel levo ali desno. Bolj moderne izvedbe pa omogočajo upravljanje lamelnih zaves s pomočjo motorja in daljinskega upravljanja. Tako dosežemo maksimalno udobje bivanja.

Za notranje žaluzije nikakor ni primerno uporabiti rolete. Roleta se uporablja zgolj za zunanjo uporabo. Komarniki so lahko nameščeni, v kolikor ima okno to možnost in uporaba notranjih senčil ne bo motila delovanja senčil in odpiranja oken. Glede na prostor, kjer bo notranjo senčilo nameščeno, izberemo pravi tip senčila, ki bo opravljalo svojo vlogo in nam zaščitilo prostor pred svetlobo ali pogledi.

Notranje žaluzije


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 397067100

Davčna številka: SI77879783

 

Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik

https://www.pvc-markus.si/

pvc.markus@gmail.com

T: (01) 292 71 73

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »