PVC Markus


Notranja lesena vrata

Vrata. Naj se občudovanje naših obiskovalcev začne že pri vhodu. Premalo se zavedamo, da so vhodna vrata tista, ki nam lahko dvignejo vrednost nepremičnine. Fraza, da prvi vtis šteje, drži tudi pri vratih. Hkrati pa vrata odsevajo nas in pošiljajo sporočilo, kdo smo. Danes je tehnologija izdelave vrat tako napredovala, da oblika, barva, material, kombinacija različnih materialov, ne predstavlja več nobene težave podjetjem, ki proizvajajo vrata. Z lahkoto se prilagodijo vsem željam, potrebam in zahtevam naročnikov. Protivlomni in vizualni učinki se lahko namestijo na vrata. Vedno bolj so popularna vrata, ki imajo skrit bralnik prsnih odtisov. Skratka, vrata danes niso več samo nekaj nujno potrebnega, ampak že kar modni dodatek, ki ga zelo skrbno načrtujemo.

Notranja lesena vrata, ki so trenutno najbolj priljubljena, so narejena na osnovi vlaknenih plošč. Ta je odporna in dodatno zaščitena pred vlago. Določeni tipi notranjih vrat imajo na robovih masivne nalepke, ki ob poškodbah omogočajo obnavljanje. Seveda določeni proizvajalci tukaj ubirajo bližnjice. Dodajo tankoslojni furnir, ki onemogoči dobro krpanje v primeru udarcev, odrgnin ali drugih poškodb. Zaradi tega, bodo poškodbe na vratih ostale vidne. Najbolj kakovostna notranja lesena vrata so izdelana iz MDF materiala. MDF je veliko obstojnejši, če ga primerjamo z vrati, ki so izdelana na osnovi ivernih plošč. MDF vrata so izdelana iz tankih lesenih plošč, ki se med seboj dobro spajajo. Iverne plošče so po sestavi odpadni, zmleti del celuloznega lesa.

Protivlomna vrata se za notranja lesena vrata uporabljajo samo tam, kjer je potrebno zagotoviti dodatne varnostne ukrepe. Recimo, da ima podjetje določen prostor, kjer morajo zagotoviti večjo varnost v času, ko zaposleni niso prisotni. PVC vhodna vrata so seveda primerna za vse vrste objektov. Velikokrat se tudi za notranje prostore investitorji odločajo za PVC vrata. Pri izbiri notranjih vrat, je poleg materiala in obstojnosti, pomemben dejavnik dimenzija, možnost odpiranja vrat ter možnost obratnega odpiranja. Seveda je potrebno tudi razmišljati ali zaradi delovnih procesov ali drugih potreb, potrebujemo mogoče toplotno, zvočno ali požarno izolacijo. Od vseh teh dejavnikov oziroma faktorjev, bo končna izbira vrat pripeljala do vrat, ki bodo za naše potrebe najbolj primerna.

Pri notranjih vratih ni smiselno nameščati zunanje žaluzije, ker ne bi imelo nobenega smisla. Seveda je priporočljivo, da v določenih primerih ne vgradimo klasična notranja lesena vrata, ampak se odločimo za drsna ali harmonika vrata. To je smiselno za tiste prostore, ki jih je potrebno za določene potrebe zmanjšati ali povečati. Tako lahko na enostaven način hitreje uredimo srečanje večje skupine ljudi. Ali pa prostor enostavno zmanjšamo s pomočjo harmonika vrat.

Kar se tiče vzdrževanja, so notranja vrata manj zahtevna, saj niso izpostavljena direktnim vremenskim vplivom. Od časa do časa jih je potrebno obrisati z vlažno krpo. V kolikor proizvajalec vrat za čiščenje in vzdrževanja predpiše določena čistilna sredstva, jih je potrebno upoštevati. Kar je še pomembno pri vratih, je način zapiranja. V kolikor imamo kovinski okvir, je potrebno predvideti, da je na okvir nameščena pena ali guma, ki bo preprečila pri zapiranju glasen pok. Tako bomo zmanjšali hrup in ne bomo zmotili delovnih procesov ali kako drugače vznemirjali stanovalcev v bloku ali hiši.

Notranja lesena vrata


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 397067100

Davčna številka: SI77879783

 

Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik

https://www.pvc-markus.si/

pvc.markus@gmail.com

T: (01) 292 71 73

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »