paracelzus medicina dela


Zdravniški pregled za študente

Izvajamo zdravstvene preglede kandidatov za voznike motornih vozil vseh kategorij in kontrolne zdravstvene preglede za voznike oziroma zdravstvene preglede za podaljšanje ali pa ponovno pridobitev dovoljenja.

Medicina dela Paracelzus se ukvarja s pregledovanjem delavcev, voznikov in športnikov. Predvsem preventivnim pregledovanjem in potrjevanjem sposobnosti delavcev za delo, ki ga bodo  bodoče opravljali. Medicina dela tudi preučuje, zdravi in preprečuje poklicne bolezni.V tem smo najboljši.

V ambulanti Medicina dela, prometa in športa Paracelzus lahko opravite naslednje preventivne zdravniške preglede:

Zdravniški pregled za vozniški izpit, zdravniški pregled za študente pregledi za upravljavce lahke mehanizacije, medicina dela,pregled za nošenje orožja, zdravniški pregled za delo, oziroma lahko opravite vse preglede, ki so vezani na medicino dela.

Na zdravniškem pregledu za vozniški izpit se ugotovi, ali je kandidat za voznika ali voznik motornega vozila tako telesno kot tudi duševno zmožen za vožnjo motornega vozila. Zdravniški pregled za zaposlene, za  bodočega voznika, to je kandidata za voznika oziroma voznika motornega vozila, morajo opraviti kandidati za voznike motornih vozil pred praktičnim usposabljanjem. Po opravljenem zdravstvniškem  pregledu vam izvajalec zdravstvene dejavnosti izda zdravniško spričevalo o telesni in duševni zmožnosti za vožnjo motornih vozil, katerega veljavnost določi zdravnik.

Glede na vašo starost boste po vozniškem izpitu udeleženi kot samostojni vozniki, zato je pomembno, da že pred pričetkom uposabljanja ugotovite, kdo bo primeren za vas v avtošoli.Seveda pa je tudi zelo pomemben zdravniški pregled za študente,zdravniški pregled za izpit.

Sroške zdravniškega oziroma zdravstvenega pregleda, kontrolnega zdravstvenega pregleda in zdravstvenega pregleda s svetovanjem plača kandidat za voznika oziroma imetnik vozniškega dovoljenja.

Medicina dela se predvsem ukvarja s psiho fizičnim preverjanjem sposobnosti delavcev, da so le ti sposobni za delo, ki ga bodo opravljali. Medicina dela skrbi, da ne pride do nepotrebnih obremenitev in posledično poškodb delavcev. Prav tako se Medicina dela ukvarja s preučevanjem škodljivih posledic, ki jih ima določeno delo za posamezno osebo,oziroma posameznega delavca.

Zdravniški pregled za  študente zahteva določeno dokumentacijo, ki jo mora s seboj prinesti vsak posameznik.

V ambulanti medicina dela, prometa in športa izvajamo kontrolne preglede za voznike in preglede kandidatov za voznike motornih vozil vseh kategorij.

Za pregled potrebujete:

veljavni osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje)

Zdravstveni karton ali izpis iz zdravstvenega kartona izbranega zdravnika o vašem zdravstvenem stanju

očala ali predpisane kontaktne leče, če jih uporabljate; s seboj prinesite tudi izvid okulista, seveda, če ga imate

slušni aparat, če ga uporabljate.

Poleg tega potrebujete še dodatne preiskave, ki jih lahko opravite pri nas, v kolikor ni ustreznih svežih izvidov v vašem zdravstvenem kartonu:

pregled vida (vid blizu in daleč, nočni vid, periferni vid, barvni vid),

preiskava EKG-ja,

spirometrija (pljučna funkcija),

preiskava sluha (ADG),

laboratorijske preiskave krvi (hemogram, krvni sladkor, jetrni testi),

izvid in mnenje psihologa (ob nastopu, ob ponovnem pregledu ali vsakih 5 let).

Izvajamo tudi  predhodne preventivne zdravstvene preglede pred nastopom dela za vse poklice. Zdravniški pregled za študente, zdravniški pregled za zaposlene, pred začetkom šolanja na vseh stopnjah. Pregledi pred začetkom dela preko študentskega servisa. Zdravstveni pregledi za posest ali nošenje orožja.

              

Nudimo tudi vrste drugih pregledov in terapij

Zdravniški pregled za študente


Podjetje nima akcij.

Paracelzus d.o.o.

ID za DDV: SI80682278

Kersnikova ulica 19, 3000 Celje

http://www.pregledi.si/

mdps@pregledi.si

+386 3 828 08 00

+386 65 55 30 30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »