paracelzus medicina dela


Zdravniški pregled za avto

Dobrodošli v najsodobneje opremljeni Ambulanti Medicina dela, prometa in športa Paracelzus Celje, kjer vam nudimo vse storitve s področja medicina dela, prometa in športa.

Medicina dela se tudi  ukvarja s pregledovanjem delavcev, športnikov in voznikov.. Predvsem preventivnim pregledovanjem in potrjevanjem sposobnosti delavcev za delo, ki ga bodo opravljali. Medicina dela tudi preučuje, zdravi in preprečuje poklicne bolezni.

Zdravniški pregled za avto je pomemben za veliko večino ljudi.

Na zdravniškem pregledu za vozniški izpit se ugotovi, ali je kandidat za voznika ali voznik motornega vozila tako telesno kot tudi duševno zmožen za vožnjo motornega vozila. Zdravniški pregled za vozniški izpit bodočega voznika, to je kandidata za voznika oziroma voznika motornega vozila, morajo opraviti kandidati za voznike motornih vozil pred praktičnim usposabljanjem. Ko je opravljen zdravniški pregled za avto, vam izvajalec zdravstvene dejavnosti izda zdravniško spričevalo o telesni in duševni zmožnosti za vožnjo motornih vozil, katerega veljavnost vam  določi zdravnik. Medicina dela se predvsem ukvarja s psiho fizičnim preverjanjem sposobnosti delavcev, da so le ti sposobni za delo, ki ga bodo opravljali. Medicina dela skrbi, da ne pride do nepotrebnih obremenitev in posledično poškodb delavcev. Prav tako se Medicina dela ukvarja s preučevanjem škodljivih posledic, ki jih ima določeno delo za posamezno osebo, oziroma posameznega delavca, zato je pomemben zdravniški pregled za zaposlene.

Glede na vašo starost boste po vozniškem izpitu udeleženi kot samostojni vozniki, zato je pomembno, da že pred pričetkom uposabljanja ugotovite, kdo bo primeren za vas v avtošoli. Seveda pa je tudi zelo pomemben zdravniški pregled za avto.

Stroške zdravniškega oziroma zdravstvenega pregleda, kontrolnega zdravstvenega pregleda in zdravstvenega pregleda s svetovanjem plača kandidat za voznika oziroma imetnik vozniškega dovoljenja.

Za zdravniški pregled za avto potrebujete naslednje dokumente:

veljavni osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje)

Zdravstveni karton ali izpis iz zdravstvenega kartona izbranega zdravnika o vašem zdravstvenem stanju

očala ali predpisane kontaktne leče, če jih uporabljate; s seboj prinesite tudi izvid okulista, seveda,če ga imate

slušni aparat, če ga uporabljate.

Poleg tega potrebujete še dodatne preiskave, ki jih lahko, če želite, opravite pri nas, v kolikor ni ustreznih svežih izvidov v vašem zdravstvenem kartonu:

pregled vida (vid blizu in daleč, nočni vid, periferni vid, barvni vid),

preiskava EKG-ja,

spirometrija (pljučna funkcija),

preiskava sluha (ADG),

laboratorijske preiskave krvi (hemogram, krvni sladkor, jetrni testi),

izvid in mnenje psihologa (ob nastopu, ob ponovnem pregledu ali vsakih 5 let).

Izvajamo tudi  predhodne preventivne zdravstvene preglede pred nastopom dela za vse poklice. Zdravniški pregled za študente pred začetkom šolanja na vseh stopnjah. Pregledi pred začetkom dela preko študentskega servisa. Zdravstveni pregledi za posest ali nošenje orožja

Nudimo tudi vrste drugih pregledov in terapij, ne smemo pozabiti, da je zelo uspešna kisikova terapija.

Poleg navedenih pregledov vam v našem medicinskem centru nudimo tudi protibolečinsko terapijo in regeneracijo po poškodbah na najsodobnejši bioresonančni in svetlobni terapiji Bicom in Bioptron ter v hiperbarični kisikovi komori. Terapije se izvajajo samo pod strokovnim nadzorom in so čisto  neboleče ter nimajo nobenih  stranskih učinkov. S terapijami vam olajšamo razna neugodja po  vaših napornih treningih ali katerikolih poškodbah in bistveno skrajšamo čas vašega okrevanja, ter s tem izboljšamo kvaliteto življenja.

Zdravniški pregled za avto


Podjetje nima akcij.

Paracelzus d.o.o.

ID za DDV: SI80682278

Kersnikova ulica 19, 3000 Celje

http://www.pregledi.si/

mdps@pregledi.si

+386 3 828 08 00

+386 65 55 30 30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »