paracelzus medicina dela


Pregled za vozniški izpit

Medicina dela Paracelzus se ukvarja s pregledovanjem delavcev, voznikov in športnikov. Predvsem preventivnim pregledovanjem in potrjevanjem sposobnosti delavcev za delo, ki ga bodo  bodoče opravljali. Medicina dela tudi preučuje, zdravi in preprečuje poklicne bolezni.V tem smo najboljši.

V ambulanti Medicina dela, prometa in športa Paracelzus lahko opravite pregled za vozniški izpit,

Pregled za vozniški izpit zahteva določeno dokumentacijo,ki jo mora s seboj prinesti vsak posameznik.

V ambulanti medicina dela, prometa in športa izvajamo kontrolne preglede za voznike in preglede kandidatov za voznike motornih vozil vseh kategorij.

Za pregled  potrebujete

veljavni osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje)

Zdravstveni karton ali izpis iz zdravstvenega kartona izbranega zdravnika o vašem zdravstvenem stanju

očala ali predpisane kontaktne leče, če jih uporabljate; s seboj prinesite tudi izvid okulista, seveda,če ga imate

slušni aparat, če ga uporabljate.

Poleg tega potrebujete še dodatne preiskave, ki jih lahko opravite pri nas, v kolikor ni ustreznih svežih izvidov v vašem zdravstvenem kartonu:

pregled vida (vid blizu in daleč, nočni vid, periferni vid, barvni vid),

preiskava EKG-ja,

spirometrija (pljučna funkcija),

preiskava sluha (ADG),

laboratorijske preiskave krvi (hemogram, krvni sladkor, jetrni testi),

izvid in mnenje psihologa (ob nastopu, ob ponovnem pregledu ali vsakih 5 let).

Izvajamo tudi  predhodne preventivne zdravstvene preglede pred nastopom dela za vse poklice. Zdravniški pregled za študente ,zdravniški pregled za delo,pred začetkom šolanja na vseh stopnjah. Pregledi pred začetkom dela preko študentskega servisa. Zdravstveni pregledi za posest ali nošenje orožja.

Nudimo tudi vrste drugih pregledov in terapij.

Zdravniški pregled kandidatov za voznike in voznikov se opravi na podlagi pregleda osebe in vpogleda v njeno zdravstveno dokumentacijo, ki jo posreduje izbrani osebni zdravnik.

Seveda lahko  pred izdajo zdravniškega spričevala, glede na rezultate pregleda in pregleda zdravstvene dokumentacije, napotimo kandidata za voznika in voznika motornega vozila na pregled še k drugemu zdravniku specialistu ali psihologu.

Na zdravniškem pregledu za vozniški izpit se ugotovi, ali je kandidat za voznika ali voznik motornega vozila tako telesno kot tudi duševno zmožen za vožnjo motornega vozila.  Pregled za vozniški izpit bodočega voznika, to je kandidata za voznika oziroma voznika motornega vozila, morajo opraviti kandidati za voznike motornih vozil pred praktičnim usposabljanjem. Po opravljenem zdravstvniškem  pregledu vam izvajalec zdravstvene dejavnosti izda zdravniško spričevalo o telesni in duševni zmožnosti za vožnjo motornih vozil, katerega veljavnost določi zdravnik.

Glede na vašo starost boste po vozniškem izpitu udeleženi kot samostojni vozniki, zato je pomembno, da že pred pričetkom uposabljanja ugotovite, kdo bo primeren za vas v avtošoli. Seveda pa je tudi zelo pomemben pregled za vozniški izpit.

Medicina dela se izvajajo po predhodnem dogovoru v dopoldanskem in popoldanskem času. Prav tako se v istem časovnem terminu izvajajo pregledi voznikov in športnikov, zdravniški pregled za avto ter vse vrste  protibolečinske terapije in regeneracija po poškodbah ali večjih fizičnih in psihičnih naporih.

Pod budnim strokovnim nadzorom izvajamo tudi  protibolečinske terapije na najsodobnejših napravah in odpravljamo vaša neugodna stanja po različnih  poškodbah, delovnih ali športnih Naše terapije so brezbolečinske.

S terapijami olajšamo razna neugodja po napornih treningih ali poškodbah in bistveno skrajšamo čas regeneracije ali okrevanja.

Pregled za vozniški izpit


Podjetje nima akcij.

Paracelzus d.o.o.

ID za DDV: SI80682278

Kersnikova ulica 19, 3000 Celje

http://www.pregledi.si/

mdps@pregledi.si

+386 3 828 08 00

+386 65 55 30 30

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »