Paracelzus hiperbaricni center dihaj


Kisikova terapija

Vsak dan povprečen človek zaužije 2kg hrane, do 2 litra  vode in skoraj 550 litrov kisika. 90% naše dnevne energije pridobimo s kisikom in hrano ter vodo. Naši možgani zavzemajo 2% celotne teže človeka in porabijo 25% vsega kisika, ki ga vdihnemo. Ta kisik potrebujemo za cikel energije, ki nam vzdržuje življenje. Kadar se zgodi, da v telesu nimamo dovolj kisika in to ne popravimo, se pričnejo procesi, ki vodijo do obolenj, kot so  razne infekcije ter odmiranje tkiva ali celo do obeh naenkrat. Če je v telesu prenizka raven kisika imamo le malo možnosti s katerimi lahko to popravimo. Ena izmed boljših je kisikova teraapija.

V komori se spremeba atmosferskega tlaka odvija počasi, ter nam omogoča, da se privadimo na spremebo  tega. Zehanje, požiranje sline ali zadrževanje diha s stiskom nosu, sprosti pritisk v ušesih. Razen pritiska v ušesih, ni drugih neželjenih ali nenavadnih učinkov,zato tako pomembna kisikova terapija,ki jo izvaja Paracelzus.

Kakšne izboljšave lahko pričakujem?

To je eno vrašanje, ki ima veliko različnih mogočih odgovorov, ki jih bomo morali posplošiti. Na to vprašanje Paracelzus odgovori iz izkušenj in z razumevanjem, da niti dva pacienta nimata enakega rezultata. Zelo redko se zgodi, da ne pride do izboljšanja. Razpon rezultaov je med zelo blag, do osupljiv. Za primer cerebralne paralize – eno izmed prvih izboljšanje, ki bo vidno, bo sprostitev mišic, rok, nog. Videlo se bo odpiranje zakrčenih (stisnjenih) dlani Impairment, je eno izmed neverjetnih izboljšanj, ki jih vidimo med prvimi 40 terapijami. Veliko otrok, ima probleme z nespečnostjo in se med nočjo večkrat zbudijo, se stanje izboljša, kar je veliko olajšanje za starše. Ne pričakujte pa čudežev in ozdravitve kar čez noč. Je pa kisikova terapija tista,ki učinkovito odpravlja te težave.To se enostavno ne zgodi pri poškodbah možgan. Lahko preteče 30 do 40 terapij, predno se pričnejo kazati izboljšanja, zaradi časa, ki je potreben za nove kapilare, da zrastejo in oskrbijo nemoten pretok kisika do poškodovanega tkiva. Več kot je terapij, več je dobrih izboljšav.. Motorične sposobnosti se bodo izboljšale na večih nivojih in različnih stopnjah. Izboljševanje se bo nadaljevalo z večanjim številom kisikova terapija. Tudi zaužitja hrane se izboljša, skupaj s zmožnostjo žvečenja in požiranja. Za kar si prizadevemo je, izboljšanje kvalitete življenja za vse.

Seveda pa kisikova terapija ni samo v medicinske  namene in samo bolnim ljudem in športnikom.Zato ima hiperbarična komora cena več variant. V svetu že veliko časa prakticirajo ljudje izpostavljeni večjim naporom, stresom, študentje v času izpitov, ali drugih težav,s katerimi se srečujejo, da občasno uporabljajo hiperbarične komore z namenom izboljšati svojo storilnost,  sposobnost narediti nekaj več zase za svoje zdravje in posledično tudi za okolico,odpraviti utrujenost in preprečiti morebitne bolezni, ki jih prinaša moderno, intenzivno delo in hiter tempo današnjega življenja.Zato hiperbarična  kisikova terapija. Seveda je hiperbarična uporaba kisika primerna tudi za povprečnega človeka. Občasna uporaba hiperbarične komore preprečuje krvne strdke, povečuje odpornost telesa, bistveno poveča zmožnost odzivanja telesa na dnevne napore v službi in v šoli.

Kisik je osnovna sestavina, ki nas ohranja pri življenju a kljub temu je naše telo v pomanjkanju le tega. Hiperbarična terapija poveča nivo kisika in energije v telesu ter ugodno učinkuje na celotno telo intudi kožo. Koža postane bolj volna, elastična in odpornejša na zunanje vplive. Hiperbarična kisikova terapija zavira procese staranja celic in pomaga pri odpravljanju celulita, različnih brazgotin in drugih sprememb na koži. Prav tako izbolšja vse.

 

Kisikova terapija


Podjetje nima akcij.

Paracelzus d.o.o.

ID za DDV: SI80682278

Kersnikova ulica 19, 3000 Celje

http://dihaj.si/

narocanje@paracelzus.si

+386 5 921 2090

+386 41 477 000

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »