Paracelzus hiperbaricni center dihaj


Hiperbarična komora cena

Zelo pogosto se srečamo z bolnikom ki ima  rane zaradi ionizirajočega sevanja, ki so mu bili izpostavljeni ob terapiji različnih rakavih bolezni.

Pri njih se lahko z zamikom nekaj mesecev ali celo let po obsevanju pojavi odmrtje kože, podkožnih tkiv in kosti, občasno pa tudi delov notranjih organov (sečnega mehurja, danke, grla ipd).

Takšne rane se težko zdravijo, s pomočjo hiperbarične oksigenacije pa je zdravljenje precej uspešno ,za to je hiperbarična komora cena prilagojena posamezniku. Rane popolnoma zacelijo ali pa se njihova velikost precej zmanjša. Terapevtsko so podobno trdovratni tudi ognojki kosti, ki so slabo prekrvljene in so zato odporne na antibiotično zdravljenje.

Pojavijo se lahko na različnih delih telesa, predvsem po poškodbah, sami imamo največ izkušenj s spremembami na čeljustih pri zapletenem vnetju obzobnega tkiva. Hiperbarični kisik ima poleg toksičnega učinka na bakterije in potenciranja učinka antibiotika pomen tudi pri spodbujanju osteoklastov, to so celice, ki omogočajo vzdrževanje primerne strukture kosti. Hiperbanična komora cena je tako mala, glede na uspešnost in rezultat.

Pri ljudeh, ki ne morejo izenačevati pritiska,če so recimo nezavestni, imamo  pri Paracelzusu na voljo postopek miringotomije (nadzorovanega predrtja bobniča). Poleg tega se pri zniževanju tlaka v komori lahko pojavi barotravma pljuč, še posebno pri ljudeh s pljučnimi obolenji, kot je pljučni emfizem, zato je treba pri njih odločitev o zdravljenju v hiperbarični komori dobro pretehtati in hiperbarična komora cena spet prilagojena pacijentu in situaciji.

Seveda pa uporaba čistega kisika v medicinske namene ni namenjena samo bolnim ljudem in športnikom. V svetu se ljudje, ki so izpostavljeni delovnim naporom, stresom, študentje v času izpitov, ipd., da občasno uporabljajo hiperbarične komore z namenom izboljšati svojo storilnost, odpraviti utrujenost in preprečiti morebitne bolezni, ki jih prinaša moderno delo in tempo življena. Seveda je hiperbarična uporaba kisika primerna tudi za vsakega človeka. Vsaj občasna kisikova terapija preprečuje krvne strdke, povečuje odpornost telesa, bistveno poveča zmožnost odzivanja telesa na dnevne napore v službi in v šoli, tako da smo bolj spočiti in aktivni.Tako,da hiperbarična komora cena vse odtehta.

hiperbarična  terapija, ki jo izvaja Paracelzus je metoda, kjer človek v posebni komori diha čist kisik pod povečanim tlakom. Zaradi fizikalnih zakonov se kisik vtaplja v plazmo, drugo pomembno tekočino v človeškem telesu, ta pa ga ponese do praktično vseh delov človeškega organizma. Zato je telo mnogo bolje oskrbljeno s tem življensko pomembnim plinom, ki tako intenzivno pomaga pri obnovi celic, razstruplja telo, povečuje imunski sistem, uničuje vnetja v telesu in še mnogo več.

Tudi migrena je vrsta vnetja, vnetja živčnega sistema, ki povzroča vrsto težav, od bolečin v glavi, do slabosti, bruhanja, v težjih oblikah še kaj več. In ker s hipebarično kisikovo terapijo primarno uničujemo vnetja, pomaga tudi v tej težavi. Poleg tega obnavlja tudi celice živčnega sistema, nevtralizira toksične celične stranske produkte in lahko povrne poškodovanim nevronom prvotno aktivnost, s tem pa pravilno delovanje celotnega živčnega sistema. Rezultati so zelo dobri, ljudje se bolje počutijo in to deluje na dolgi rok ter ostaja trajno.

Hiperbarična kisikova terapija traja cca 2 uri. Poleg posebne obleke, ki jo potrebuje hiperbarična terapija v komori in maske za dihanje kisika, preživite priblžno uro in pol v komori, ostal čas odpade za pripravo in zaključek terapije. V primeru, da potrebujete večje število terapij, pomeni vsaj deset, vam lahko damo popust. Število potrebnih terapij je odvisno od težav, ki jih imate in se o njih številu dogovorimo ob neposrednem kontaktu.

Hiperbarična komora cena


Podjetje nima akcij.

Paracelzus d.o.o.

ID za DDV: SI80682278

Kersnikova ulica 19, 3000 Celje

http://dihaj.si/

narocanje@paracelzus.si

+386 5 921 2090

+386 41 477 000

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »