Optimizacija spletnih strani

DomovOptimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Ljudje iščejo vaše storitve, vas pa ne najdejo? Na izbranih ključnih besedah vaše strani enostavno ni med zadetki? Obrtnik, ki si je izdelal spletno stran in na njej predstavil svojo ponudbo je ponavadi mnenja, da je s tem njegovo delo s spletom končano. Pa še zdaleč temu ni tako.

Dobra pozicija spletne strani v iskalnikih je za vsako spletno stran ključnega pomena! Če ste v iskalnikih uvrščeni na 70. podstran, vas verjetno ne bo našel nihče. Spletna stran je v tem primeru sama sebi namen in podjetju ne prinaša koristi, hkrati pa izgubljate stranke. To je še toliko pomembneje, saj pride večina iskalcev informacij do vaše spletne strani prek iskalnikov, kot so na primer Google, Najdi.si... Ker je internet poplavljen s spletnimi stranmi je pomembno, da si zagotovite svoj prostor čim višje v spletnih brskalnikih, predvsem pa da ste tam pred vašimi konkurenti. Z optimizacijo spletne strani se bo povečala vaša vidnost, posledično pa bo porasel obisk vaše spletne strani.

Optimizacija spletnih strani vas bo uvrstila na visoke pozicije v spletnih iskalnikih, kar pomeni, da bo vaše spletne strani obiskalo več relevantnih potrošnikov, ki jih zanima vaša ponudba Kaj je optimizacija spletnih strani? Optimizacija spletnih strani poznamo z angleško besedo »Search Engine Optimization«, z uveljavljeno kratico SEO. V Sloveniji je tudi v uporabi izraz SEO optimiziranje spletne strani. Optimizacija spletnih strani za iskalnike ima za vaše poslovanje dolgoročne učinke. Poleg neposrednih učinkov povečanja prometa na vaših spletnih straneh, vam dobri rezultati na iskalnikih posredno tudi večajo prepoznavnost vaše blagovne znamke. Poskrbite, da vas bodo potencialne stranke hitreje našle! 

Optimizacija spletnih strani – prednosti:

  • Večji obisk vaše spletne strani! Z optimizacijo spletne strani dosežemo, da se poveča število obiskovalcev, ki iščejo izbran produkt ali storitev.
  • Večja prepoznavnost vaše blagovne znamke. Ker ste višje na iskalnikih, se vam poveča vidnost in prepoznavnost.
  • Boljši dolgoročni rezultati. Optimizacija spletne strani na dolgi rok zagotavlja večje povračilo investicije kot druge oblike marketinga. Optimizacija je dolgotrajen postopek, zaradi tega je začetna investicija večja.
  • Povečana prodaja! Zaradi višje pozicije na iskalnikih se vam poveča obisk in vidljivost spletne strani. Posledično se izboljšajo poslovni uspehi. Bodite korak pred vašo konkurenco in se pojavite na najboljših pozicijah na spletnih iskalnikih.

Zaupajte nam optimizacijo vaše spletne strani in postanite vidni na spletu!

Vas zanima optimizacija spletne strani?

Pogovorimo se...

Poizvedba

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve