O nas

DomovO nas

Pomagamo vam povečati obisk vaše spletne strani

ipromocija

Kdo smo

Smo  skupina mladih, vrhunsko usposobljenih programerjev, piscev vsebin in komercialistov, ki smo produkt, ki je v tujini že dobro uveljavljen nadgradili in prilagodili potrebam našega trga. Zavedamo se njegove pomembnosti pri podpori podjetjem, ki delujejo v času močne konkurence. Predstavljamo poslovni medij, ki deluje kot orodje za linkbuilding oz. kot orodje za izboljšanje pozicij vaše spletne strani na spletnih iskalnikih. Gradimo kvalitetne povezave do vaše strani, kar predstavlja nov vir obiska strani in  s tem večje povpraševanje po vaših storitvah ali produktih, kar posledično vodi do večje prodaje in dobička.

Naša vizija

Postati najmočnejši poslovni medij v Sloveniji in prodreti na tuji trg, ki bo podjetjem omogočal konkurenčno prednost tako na domačem kot tujem trgu.

Večji obisk na vašo spletno stran

Glavni vir obiska vaše spletne strani je preko spletnega iskalnika Google. Ljudje danes iščejo ponudbe po različnih ključnih besedah, tako da je pomembno, da ste visoko pozicionirani po vseh ključnih frazah, ki predstavljajo vašo dejavnost oz. storitev.  Te fraze znamo poiskati in vam bistveno izboljšati pozicije na vseh spletnih iskalnikih. Poznamo pravila Googla in optimizacije in tako pišemo unikatne vsebine, ki hitro pridejo na prvo stran in tu tudi ostanejo. Z našim znanjem vam pomagamo poiskati najbolj optimalne ključne besede in fraze, ter vam pomagamo bistveno izboljšati pozicijo vaše spletne strani na spletnih iskalnikih. Kar 80% klikov se zgodi na prvi strani. Če se vaša spletna stran tam ne nahaja izgubljate 80% potencialnih strank.

Povečanje posla in s tem prihodka

Slabša pozicija predstavlja izgubo posla in seveda tudi prihodka. Brezplačnega obiska na spletu danes več ni. Internet je glavni vir iskanja ponudb. Z nami si zagotovite pozicijo, ki vam bo omogočala ob minimalnem vložku bistveno večje povpraševanje in hkrati s tem na eleganten način prehitite konkurenco. V tujini je to že zelo uveljavljen način, saj ne posegamo v vašo spletno stran, dosegamo pa najboljše rezultate za bistveno nižjo ceno kot jo predstavljajo plačljivi oglasi. Organski zadetki so tudi bolj obiskani kot plačljivi!

Vsi rezultati so merljivi

Pred objavo vaše spletne strani preverimo na katerih pozicijah se za izbrane ključne besede nahaja vaša spletna stran in vam sproti pripravljamo poročila o napredku. Po potrebi pripravimo tudi analizo vaše spletne strani in predlagamo izboljšave, če so te potrebne. Odnos med nami in podjetji je partnerski, saj je v našem interesu da je vaša stran bolje obiskana, ker to predstavlja večjo prepoznavnost našega poslovnega medija.

Kako to storimo?

Gre za novo orodje spletnega marketinga imenovano linkbuilding oz. gradnja povratnih povezav. Znotraj poslovnega medijaimate lahko različno število zakupljenih ključnih besed oz. svojo mini spletno stran. Posamezna ključna beseda cilja na določen izbor ključnih fraz, ki jih naši programerji izberejo glede na pogostost iskanj in vaše želje. Ključne besede in fraze povežemo z vašo spletno stranjo in s tem pridemo do odličnih rezultatov brez posega v vašo spletno stran, saj vsaka ključna beseda ustvarja povpraševanje. Investicija se hitro povrne, hkrati pa z večjim povpraševanjem in večjo prepoznavnostjo ustvarite več posla in s tem tudi prihodka. Če vas povečanje posla ne zanima,  pa vam to omogoča, da lahko izbirate med strankami in potencialno zvišate cene vaših izdelkov ali storitev. Z večjo obiskanostjo poslovnega medija, pa vam naš spletni portal omogoča tudi objavo akcij ali za podjetje pomembnih dosežkov, ki jih vidijo tudi tisti, ki naš portal obiščejo zaradi drugih interesov.

Kako to storimo?

CENA? Zanemarljiva glede na druge oblike internetnega oglaševanja, predvsem pa dodano vrednostjo, ki jo dobite povrnjeno. Glavni vir vaših strank predstavljajo ravno naključni iskalci. NAŠ POSLOVNI USPEH PREDSTAVLJA TUDI VAŠ POSLOVNI USPEH. ZATO RASTIMO SKUPAJ!

Mi bomo na prvi strani, vprašanje je le ali tudi z vami.    

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve