O nas

1. KDO SMO?

Smo  skupina mladih, vrhunsko usposobljenih programerjev, piscev vsebin in komercialistov, ki smo produkt, ki je v tujini že dobro uveljavljen nadgradili in prilagodili potrebam našega trga. Zavedamo se njegove pomembnosti pri podpori podjetjem, ki delujejo v času močne konkurence. Predstavljamo poslovni medij, ki deluje kot orodje za linkbuilding oz. kot orodje za izboljšanje pozicij vaše spletne strani na spletnih iskalnikih. Gradimo kvalitetne povezave do vaše strani, kar predstavlja nov vir obiska strani in  s tem večje povpraševanje po vaših storitvah ali produktih, kar posledično vodi do večje prodaje in dobička.

2. NAŠA VIZIJA

Postati najmočnejši poslovni medij v Sloveniji in prodreti na tuji trg, ki bo podjetjem omogočal konkurenčno prednost tako na domačem kot tujem trgu.

3. VEČJI OBISK NA VAŠO SPLETNO STRAN

Glavni vir obiska vaše spletne strani je preko spletnega iskalnika Google. Ljudje danes iščejo ponudbe po različnih ključnih besedah, tako da je pomembno, da ste visoko pozicionirani po vseh ključnih frazah, ki predstavljajo vašo dejavnost oz. storitev.  Te fraze znamo poiskati in vam bistveno izboljšati pozicije na vseh spletnih iskalnikih. Poznamo pravila Googla in optimizacije in tako pišemo unikatne vsebine, ki hitro pridejo na prvo stran in tu tudi ostanejo. Z našim znanjem vam pomagamo poiskati najbolj optimalne ključne besede in fraze, ter vam pomagamo bistveno izboljšati pozicijo vaše spletne strani na spletnih iskalnikih. Kar 80% klikov se zgodi na prvi strani. Če se vaša spletna stran tam ne nahaja izgubljate 80% potencialnih strank.

4. POVEČANJE POSLA IN S TEM PRIHODKA

Slabša pozicija predstavlja izgubo posla in seveda tudi prihodka. Brezplačnega obiska na spletu danes več ni. Internet je glavni vir iskanja ponudb. Z nami si zagotovite pozicijo, ki vam bo omogočala ob minimalnem vložku bistveno večje povpraševanje in hkrati s tem na eleganten način prehitite konkurenco. V tujini je to že zelo uveljavljen način, saj ne posegamo v vašo spletno stran, dosegamo pa najboljše rezultate za bistveno nižjo ceno kot jo predstavljajo plačljivi oglasi. Organski zadetki so tudi bolj obiskani kot plačljivi!

5. VSI REZULTATI SO MERLJIVI

Pred objavo vaše spletne strani preverimo na katerih pozicijah se za izbrane ključne besede nahaja vaša spletna stran in vam sproti pripravljamo poročila o napredku. Po potrebi pripravimo tudi analizo vaše spletne strani in predlagamo izboljšave, če so te potrebne. Odnos med nami in podjetji je partnerski, saj je v našem interesu da je vaša stran bolje obiskana, ker to predstavlja večjo prepoznavnost našega poslovnega medija.

6. KAKO TO STORIMO?

Gre za novo orodje spletnega marketinga imenovano linkbuilding oz. gradnja povratnih povezav. Znotraj poslovnega medijaimate lahko različno število zakupljenih ključnih besed oz. svojo mini spletno stran. Posamezna ključna beseda cilja na določen izbor ključnih fraz, ki jih naši programerji izberejo glede na pogostost iskanj in vaše želje. Ključne besede in fraze povežemo z vašo spletno stranjo in s tem pridemo do odličnih rezultatov brez posega v vašo spletno stran, saj vsaka ključna beseda ustvarja povpraševanje. Investicija se hitro povrne, hkrati pa z večjim povpraševanjem in večjo prepoznavnostjo ustvarite več posla in s tem tudi prihodka. Če vas povečanje posla ne zanima,  pa vam to omogoča, da lahko izbirate med strankami in potencialno zvišate cene vaših izdelkov ali storitev. Z večjo obiskanostjo poslovnega medija, pa vam naš spletni portal omogoča tudi objavo akcij ali za podjetje pomembnih dosežkov, ki jih vidijo tudi tisti, ki naš portal obiščejo zaradi drugih interesov.

ZAKAJ IPROMOCIJA.SI?

·       Znanje, ki ga imamo predstavlja garancijo za uspeh

·       Organski zadetki so bolj obiskani kot plačljivi

·       Način je v tujini uspešno uveljavljen že vrsto let

·       Spravimo vas na višje pozicije in vas tam tudi zadržimo

·       Najcenejši način za najbolj učinkovite rezultate

·       Vse to dosežemo brez posega v vašo spletno stran

·       Ko rastete vi, rastemo tudi mi. Vaš interes postane del naše zgodbe!

·       Z dvigom pozicij vaše spletne strani si ustvarite več povpraševanj, več posla in večji prihodek

 

Ali lahko vidim primer strani, ki ste jo učinkovito optimizirali, da se nahaja na prvi strani iskalnika Najdi.si?

Seveda, pojdite na Najdi.si ali Google in vpišite iskalni pojem...

 

Iskalni pojem: Hiperbarični center

Spletna stran: http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem: Likalnica

Spletna stran: http://www.halo-likanje.si/http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem: Tiskarna maribor

Spletna stran: http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem: Ugoden fitnes

Spletna stran: http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem: Izdelava vizitk maribor

Spletna stran: http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem: Brezov sladkor

Spletna stran: http://www.vitamei.com/sl/http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem:  Spletna vizitka

Spletna stran: http://www.ipromocija.si

 

Iskalni pojem:  Plastične plošče

Spletna stran: http://www.drm.sihttp://www.ipromocija.si

 

CENA? Zanemarljiva glede na druge oblike internetnega oglaševanja, predvsem pa dodano vrednostjo, ki jo dobite povrnjeno. Glavni vir vaših strank predstavljajo ravno naključni iskalci. NAŠ POSLOVNI USPEH PREDSTAVLJA TUDI VAŠ POSLOVNI USPEH. ZATO RASTIMO SKUPAJ!

Mi bomo na prvi strani, vprašanje je le ali tudi z vami.    

 

Optimizacija spletnih strani

Imate spletno stran, vendar nima nobenega obiska? Vam stranke govorijo, da vas preko iskalnikov ne najdejo? Bi radi povečali prodajo preko vaše spletne strani? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili z da, potem smo mi pravi odgovor za vas. Smo strokovnjaki za off-site optimizacijo spletnih strani. Mi poskrbimo, da se bo Vaša spletna stran znašla bistveno višje med rezultati iskanj v iskalnikih... več

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »