Zimski_vrt


Zimski vrt

Kaj vam lahko bolj polepša zunanji izgled vašega doma kot je zimski vrt! Obenem vam nudi popoln razgled, ki je obenem še funkcionalen. Lahko si kar doma pričarate bivanje v prestižnem zimskem letovišču. Ob vročih poletnih dnevih, pa se lahko skrijete pred močnim soncem. V notranje prostore vnaša dnevno svetlobo, obenem pa pridobimo dodatni bivalni prostor.

 Notranja drsna vrata pa odlično povežejo zimski vrt z bivalnimi prostori, tako s kuhinjo, kot tudi z dnevno sobo. Verjemite, da vam pridobitev zimskega vrta spremeni življenje, saj vam lahko nudi prostor, kjer se boste zabavali in družili z vašimi najdražjimi in prijatelji. Lahko eksperimentirate v gojenju različnih vrst začimbnic in ostalih rastlin, Lahko si ustvarite pridih nedavnega počitnikovanja. Idej je veliko in samo čakajo, da jih uresničite.  

Pri sami postavitvi zimskega vrta je pomembna tudi lega. Izogibati se moramo južni strani, saj bi se v tem primeru prostor preveč segreval, tako bi morali poskrbeti za dodatno hlajenje. Najprimernejša lega je jugovzhodna, ali jugozahodna stran.

Kvaliteten in kakovosten zimski vrt na pravilno izbrani legi, pomeni dobro naložbo tudi iz vidika porabe toplotne energije. Saj je v dobrem projektu poudarek na zmanjševanje stroškov. Na ta način lahko prihranimo pri ogrevanju tudi do 30 procentov. Tako lahko uživate v ugodju zimskega vrta in obenem varčujete.

Če je zimski vrt ustrezno senčen, ne bo potreboval dodatne klimatske naprave. Preprečiti moramo segrevanje stekla, zato je pri izbiri potrebno upoštevati toplotno izolacijo stekla. Tudi ustrezna senčila so pomembna, saj bodo preprečevala vdor toplote v prostor. Zračenje je lahko naravno, ali umetno. Vseeno za katero obliko se odločimo, pomembno je le, da deluje.

Če imate teraso, ki jo želite spremeniti v zimski vrt, se znajdete v dilemi, katera varianta bi bila najbolj primerna za vas. Kajti tudi drsna zasteklitev terase, vam lahko ponudi odlično rešitev. Ali pa bi morda radi zamenjali staro pergolo z novejšo. Drsna zasteklitev pergole vam bo poudarila vaše senčenje in pripomogla k modernejšemu videzu. Za končno odločitev vam predlagamo, da z našimi svetovalci poiščete najboljšo možno rešitev, ki bo imela trajnostni pečat na vašem objektu. 

Pridobili boste prostor, katerega boste koristili skozi celo leto, saj vas bo zaščitil pred vetrom in soncem, ščitil vas bo pred hrupom, vremenskim razmeram, kot so dež in sneg. V zimskem vrtu se lahko, ne glede na letni čas družite s prijatelji in družino, se sproščate, morda gojite razne rastline in še veliko lepega in dobrega.

 

 Pri dokončni izbiri naj ne bo vodilo čim cenejša rešitev. Potrebno je razmišljati naprej, dodatnih zunanjih vplivih. Vsi dejavniki, morajo biti upoštevani, pri dokončni odločitvi. Tako bo zagotovljena ustrezna montaža in tudi garancijska doba in morebitna popravila ne bodo vprašljiva.

 Pokličite nas in se prepričajte, da lahko z našimi svetovalci najdete skupne rešitve v obojestransko zadovoljstvo.

Zimski vrt


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 8403074000

Davčna številka: SI27248097

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

https://www.zastekli.si/

info@zastekli.si

T: 031/ 554 888

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »