Notranja_drsna_vrata


Notranja drsna vrata

Velika večina trgovin in trgovskih centrov uporablja notranja drsna vrata. Saj so bolj sprejemljiva in ne zahtevajo veliko dodatne podpore pri sami vgradnji. So funkcionalne ,saj so primerne za večji dotok ljudi, zato se ga množično poslužujejo.

 

 Steklo je pomemben element v naših življenjih, saj nam nudi več svetlobe, zaščite in ugodja. Velikokrat vidimo moderne hiše, ki imajo namesto terase zimski vrt, ki jim služi kot podaljšek dnevne sobe ali drsna zasteklitev letne kuhinje. Steklo ima več prednosti kot zidane ali betonske stene, to priznavajo tako gradbeniki, kot tudi arhitekti. Zastekljen prostor deluje prostornejši, je bolj zračen in svetel. Saj je čiščenje zelo enostavno.

 

Tudi v naših domovih lahko uporabimo notranja drsna vrata, sploh če imamo majhno stanovanje, nam bo drsni sistem, pomagal rešiti zagato prostorske stiske, saj ne bomo rabili razmišljati kam se bodo vrata odpirala. Notranja drsna vrata lahko umestimo na primer pri prehodu iz kuhinje v jedilnico, da vonjave ki nastanejo pri pripravi hrane ostanejo v kuhinji, ali z njimi povežemo kuhinjo, oziroma jedilnico z balkonom.

 Dejansko se steklo z lahkoto vklopi v prostor, pri tem pa pusti sodoben videz in prvotne dimenzije. Saj sistem ne posega v samo arhitekturo.

 

V novejših hišah in stanovanjih imajo spalnice tudi svojo kopalnico. Predstavljajte si, da odprete notranja drsna vrata kopalnice, ki prepuščajo svetlobo v oba prostora. Verjemite, da ne boste ostali ravnodušni.

Skratka umestitev drsnega zastekljevanja vam lahko polepša in poenostavi vsak prostor. Tudi drsna zasteklitev balkona vam lahko olajša življenje, saj na ta način pridobimo prostor, ki ga lahko koristimo celo leto.

Možnosti je resnično veliko, ne glede ali živimo v hiši, ali v stanovanju. Saj navadno v stanovanjih premišljeno opremljamo, da ne bi po nepotrebnem ustvarjali prostorske stiske, tako da nam notranja drsna vrata lahko pomagajo rešiti veliko težavo.

 

Z drsnim sistemom rešimo nepotrebne talne prepreke, saj deluje v tleh potopljenih vodilih. Tako ni zatikanja in iztirjanja, kar pomeni minimalno vzdrževanje. Glede na to, da so vodila izdelana iz najkvalitetnejših materialov na tržišču, vam zagotavljamo trajnost.

 

 Notranja drsna vrata lahko nadgradimo tudi s senzorjem gibanja, na ta način poskrbite, da se vrata zaprejo za vsakim, ki vstopi v prostor. V praksi se je ta sistem pokazal za izredno uporabnega.

 Resnično si lahko omislimo mnogo različnih variant drsnega zastekljevanja, da si olajšamo in polepšamo bivanje tako doma kot tudi v poslovnem svetu.

 

Če si želite polepšati in modernizirati vaš dom ,pisarno, ali poslovni prostor, nas kontaktirajte, se povežite z našimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem prisluhnili in vam svetovali na kakšen način lahko realizirate vaše zahteve in želje.

Notranja drsna vrata


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 8403074000

Davčna številka: SI27248097

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

https://www.zastekli.si/

info@zastekli.si

T: 031/ 554 888

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »