Drsne_steklene_predelne_stene


Drsne steklene predelne stene

V določeni meri so steklena notranja drsna vrata sedaj že prave steklene drsne stene. Tako lahko v lokalih, hišah ali stanovanjih, trgovinah, enostavno odpremo drsna zasteklitev predelne stene in si olajšamo dostop iz prostora.

Zimski vrt se lahko enostavno spremeni v podaljšek bivalnega prostora. Tako ni nujno rezerviran samo za rastline. Velikokrat vidimo moderne hiše, ki imajo namesto terase zimski vrt, ki jim služi kot podaljšek dnevne sobe. V urbanem naselju življenje v bloku prinese veselje, če imamo večji balkon, katerega z drsnim zastekljevanjem lahko spremenimo v zimski vrt, ali letno kuhinjo. Resnično je drsni sistem zastekljevanja prinesel ogromno možnosti, za vsakega posameznika.

 Drsna zasteklitev predelne stene je najbolj vidna v velikih trgovskih centrih. Tako lahko najbolj ocenimo, kam vse jo lahko umestimo.

Sama lastnost stekla igra pomembno vlogo v prostorih. Tako gradbeniki in arhitekti spoznavajo, da ima steklo več prednosti kot zidane ali betonske stene. Prostor je svetlejši in deluje bolj prostorno. Zato vedno več sodobnih zgradb prevladujejo steklene površine tako zunaj kot znotraj.

 Predelne stene iz stekla so v poslovnih prostorih postale nekaj povsem vsakdanjega. Drsna zasteklitev predelne stene, omogoča, da velike prostore poljubno zapiramo, ali odpiramo, kot na primer velike sejne sobe, ki niso v vsakdanji rabi, z enostavnim sistemom spremenimo v več poslovnih pisarn, po potrebi pa lamele odpremo in dobimo nazaj prvotni prostor. Sistem je privlačen ravno zato, ker ne uporabljamo vertikalnih stebrov in ne posegamo v samo arhitekturo.

 Veliko stanovanjskih hiš ima jedilnico in dnevno sobo v istem prostoru. Lahko ju ločimo z drsnim sistemom zastekljevanja, saj na ta način prostorom ne vzamemo svetlobe. Dodatno vlogo imajo steklena notranja drsna vrata, ki so učinkovita zlasti v stavbah, kjer se pričakuje večji obisk. Ravno tako so drsna vrata odlična rešitev za ozke prostore. Tam imamo lahko problem z odpiranjem krilnih vrat. Drsna vrata pa nam zagotovijo funkcionalno izrabo prostora. Hkrati s pregraditvijo prostora, drsna zasteklitev predelne stene, dopušča prehod svetlobe v prostor.

Navežite kontakt z nami, da boste skupaj z našimi svetovalci našli optimalne rešitve za realizacijo vaših potreb in želja.

Drsne steklene predelne stene


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 8403074000

Davčna številka: SI27248097

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

https://www.zastekli.si/

info@zastekli.si

T: 031/ 554 888

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »