Drsna_zasteklitev_restavracije_ali_bara


Drsna zasteklitev restavracije

Kot vsak lastnik restavracije, si verjetno tudi vi želite, da so vaši gostje zadovoljni, ter da se radi vračajo k vam. Da bo pri vas še lepše in modernejše, pa lahko veliko pripomore naše sodelovanje z vami.

Nudimo vam revolucionarno rešitev drsna zasteklitev restavracije. Pri sami postavitvi ne uporabljamo vertikalnih stebrov, zato je prostor neokrnjen, po potrebi odprt ali zaprt. Pri tem pa ne posegamo v samo arhitekturo prostorov.

Če imate letni vrt, lahko z našim sistemom zagotovimo bivanje v vseh letnih časih.

 Sama lastnost stekla igra pomembno vlogo v prostorih. Tako gradbeniki in arhitekti spoznavajo, da ima steklo več prednosti kot zidane ali betonske stene. Prostor je svetlejši in deluje bolj prostorno. Zato vedno več sodobnih zgradb prevladujejo steklene površine tako zunaj kot znotraj.

 Predelne stene iz stekla so v poslovnih prostorih postale nekaj povsem vsakdanjega. Dodatno vlogo imajo tudi notranja drsna vrata, ki so učinkovita zlasti v stavbah, kjer se pričakuje večji obisk. Ravno tako so drsna vrata odlična rešitev za ozke prostore. Tam imamo lahko problem z odpiranjem krilnih vrat. Notranja drsna vrata, pa nam zagotovijo funkcionalno izrabo prostora. Hkrati s pregraditvijo prostora, drsna vrata dopuščajo prehod svetlobe v prostor.

Drsno zastekljevanje je primerna tudi za pregraditev večjih prostorov, saj na ta način lahko omogočimo zaključenim družbam nemoteno druženje, saj je drsna stena tudi zvočna izolacija.

V primeru,  da se odločite za drsna zasteklitev restavracije, morate biti pozorni na prezračevanje. Če je še ustrezno senčen, ne bo potreboval dodatne klimatske naprave. Preprečiti moramo segrevanje stekla, zato je potrebno pri izbiro upoštevati toplotno izolacijo stekla. Izbrati moramo ustrezna senčila, ki bodo preprečevala vdor toplote v prostor. Dodatno je potrebno predvideti glede na velikost in število ljudi, ki se bodo zadrževali v zimskem vrtu, za zračenje. Lahko je naravno ali pa umetno. Vseeno, za katero obliko se odločimo, važno je da bo delovalo.

 Morebitne težave v poletnem času s pregrevanjem in prekomernim ohlajevanjem pozimi  in nabiranju vlage, so zgolj posledica slabe zasnove in ne dovolj kakovostne izvedbe postavitve. Sodobna tehnologija in materiali, ki so danes na voljo, so napredovali do te mere, da omogočajo energijsko učinkovite zasteklitve. V prehodnih obdobjih, jesen ali pomlad, drsna zasteklitev restavracije lahko deluje kot dodaten vir toplotne energije. Tako lahko ogrevamo notranje prostore brez uporabe ogrevalnih sistemov.

Drsna zasteklitev restavracije bo dodana vrednost vašemu gostinskemu lokalu, kjer bodo gostje uživali v nemotenem razgledu skozi celo leto.

Lahko si obenem omislite tudi kadilnico, katero bodo kadilci z veseljem uporabljali .Saj bodo na toplem prižgali željeno cigareto.

 Pri dokončni izbiri, naj ne bo vodilo čim cenejša rešitev. Potrebno je razmišljati naprej, tudi na dodatnih zunanjih vplivih. Vsi dejavniki, morajo biti upoštevani, pri dokončni odločitvi. Tako bo zagotovljena ustrezna montaža in tudi garancijska doba in morebitna popravila ne bodo vprašljiva.

Kontaktirajte nas, prepričajte se da naši svetovalci z veseljem in strokovnostjo, najdejo skupaj z vami skupno rešitev za vaše potrebe in želje.

Drsna zasteklitev restavracije


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 8403074000

Davčna številka: SI27248097

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

https://www.zastekli.si/

info@zastekli.si

T: 031/ 554 888

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »