Drsna_zasteklitev_bara


Drsna zasteklitev bara

Sama lastnost stekla igra pomembno vlogo v novodobnem svetu. Tako gradbeniki kot arhitekti spoznavajo, da ima steklo več prednosti, kot zidane ali betonske stene. Na podlagi vsega naštetega imamo za vse lastnike in najemnike gostinskih barov revolucionarno idejo. Drsna zasteklitev bara vam bo lokal povečala in polepšala, ter ga naredila privlačnega in bolj modernega.

Drsno zastekljevanje je najbolj prilagodljiv in vsestranski sistem na tržišču. Saj se ga poslužujejo v večini javnih ustanovah, trgovskih centrih in trgovinah. Veliko je tudi restavracij, ki so na podlagi drsnega sistema pridobile dodatne prostore, na primer zimski vrt, prostor za zaključene družbe, ali morda kadilnico.

Verjemite, da bodo vaši gostje navdušeni ob vaši prenovi, saj si vsi želimo v lepem, svetlem in zračnem ambientu popiti kavico.

V primeru, da se odločite za revolucionarno spremembo, vam drsna zasteklitev bara zagotovo prinese dodano vrednost in ne samo iz materialnega stališča. Drsno zastekljevanje ima namreč prednost v tem, da nam omogoči nemoten dostop svetlobe, deluje bolj prostorno in nam nudi zvočno in toplotno izolacijo.

Sistem vam ponuja možnost, da vaš letni vrt postane zimski vrt. S tem pridobite dodaten prostor, ki bi bil obiskovan skozi celo leto.

 Stekleni paneli bi zaščitili prostor pred mrazom in dežjem. V toplejših poletnih dneh pa bi  lahko panele popolnoma odprli v prvotno obliko vrta, saj drsno zastekljevanje ne potrebuje vmesnih vertikalnih stebrov. Drsna zasteklitev bara je zasnovana na sistemu v tleh potopljenih vodil, tako da ni zatikanja in iztirjanja. Obenem pomeni tudi minimalne stroške samega vzdrževanja.

Vsa vodila so izdelana iz najkvalitetnejših materialov na tržišču, zato vam zagotavljamo trajnost in kvaliteto same izvedbe. Stekla lamel so različnih dimenzij debeline, saj je pomembno kje ste se odločili postaviti drsno zastekljevanje. Pomemben faktor je ali želite zunanjo, ali notranjo zasteklitev. Steklene lamele so iz kaljenega ali lepljenega kaljenega stekla. Robovi so varnostno brušeni in polirani. Tako vam omogočimo ne samo trajnostno rešitev, ampak poskrbimo tudi za varnost. Kajti v primeru močnega udarca v lamelo, se steklo ne razbije v ostre delce, ampak se zdrobi, podobno kot pri vetrobranskim steklu.

 

Težave z uhajanjem toplega zraka, lahko rešite že pri samem vstopu v vaš bar .Drsna zasteklitev vetrolova bo preprečila neugodje gostov, ki sedijo blizu vhoda. Skratka rešitev je optimalna, prihranek pri ogrevanju pa ni tako majhen, da bi to lahko spregledali, saj prihranek merimo v kar 30 procentih zmanjšanja stroškov.

 

 Zasteklitev brez okvirjev  je ena najbolj prilagodljivih in vsestranskih sistemov zastekljevanja na tržišču. Uporaba je enostavna, praktična, stroški vzdrževanja so minimalni .Predvsem pa je čiščenje zelo enostavno.

 V primeru, da vam drsna zasteklitev bara pomeni izziv, nas kontaktirajte, da boste skupaj z našimi svetovalci našli optimalne rešitve za napredno in trajnostno postavitev

 

Drsna zasteklitev bara


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 8403074000

Davčna številka: SI27248097

Pelechova cesta 15, 1235 Radomlje

https://www.zastekli.si/

info@zastekli.si

T: 031/ 554 888

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »