MN STEKLO

DomovMN STEKLO

MN STEKLO

Kakovost, ki presega vsa pričakovanja – najboljše zasteklitve vseh prostorov.

Nemoten pogled, sobivanje z naravo, funkcionalno in enostavno uporabo, minimalno vzdrževanje, spremembo namembnosti prostora, ambientalno vzdušje, zračnost, brezmejnost in maksimalno najboljši izkoristek zastekljene površine.

Celotni sistem je zasnovan na razvojni tehnologiji, katera končnemu uporabniku nudi mnogo več, kot samo zasteklitev. V času napredka tehnologije in zahtevnosti tržišča, je stavbno pohištvo že kar nekaj časa nazaj preseglo svojo osnovno funkcijo. Brezokvirni drsni sistem v naši ponudbi pa dokončno zabriše mejo med bivalnim notranjim in nebivalnim zunanjim prostorom, ter oboje skozi estetiko in funkcionalnost, zaključi v arhitekturno celoto.

Inovativni način odpiranja steklenih lamel na eno, drugo ali obe strani, omogoča popolni izkoristek prostora in tako ne utrpite prostorske izgube. Kvalitetna vodotesna silikonska tesnila, med steklenimi lamelami, omogočajo nemoten pogled, večji svetlobni izkoristek (sistem je brez kakršnih koli vertikalnih stebrov) ter zaščitijo prostor pred vetrom, hrupom in umazanijo. Sistem je zasnovan tako, da se prilagodi kakršnikoli obliki odprtine ter situaciji in tako lahko sedaj, prostor koristite skozi celo leto, brez omejitve na vremenske pogoje. Poleti boste uživali na prostem, v preostalih letnih časih pa bo stik z naravo omogočen v lično zastekljenem zimskem vrtu, pokriti terasi, balkonu, atriju ali zimski kuhinji.

Sistem, za razliko od ostalih na trgu, nima kolesc, zaradi česar se sestavni deli z vsakodnevno uporabo ne obrabljajo, kar pripomore k minimalnemu vzdrževanju in čiščenju. S strani proizvajalca, pa so s certifikatom in priznanji zagotovljeni ne samo najbolj kvalitetni materiali na tržišču ampak tudi družbeno in ekološka odgovorna proizvodnja, s čimer kot kupec, tudi sami prispevate k ohranjanju narave. Zaradi teh dveh dejavnikov in same kvalitete katero jamčimo mi kot izvajalci, pa nudimo doživljensko garancijo na sistem odpiranja in zapiranja, kot se ga pokaže na zaključni montaži (razen na tesnila, ki so potrošni meterial, katerega življenska doba (5-15 let) je odvisna od izpostavljenosti zunanjim vremenskim pogojem).

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve