Steklo za tuš kabine

DomovMN ograjeSteklo za tuš kabine

Steklo za tuš kabine

MN GROUP d.o.o.

tus-stena

V kopalnici imamo včasih težavo kam postaviti tuš kabino. Seveda je v veliki meri to odvisno od cevi za vodo in kako so razporejene po prostoru. Najbolj pogosto se prilagajamo ravno vodi in cevem. Vedno je prvo vprašanje velikost in kakšen del prostora bi namenili tuš kabini. To bo določilo stil, slog in samo velikost tuš kabine. Tuš kabine se običajno namestijo v niše ali vogale. Če je tuš kabina vogalna, se namesti polkrožna oblika. Tako prihranimo prostor, pa še tuš kabina izpade lepša. Seveda steklo za tuš kabine pripomore k dejavniku lepote. Samo steklo za tuš kabine ni enako steklu, ki se uporablja za steklene ograje montažnih hiš.

Sam slog tuš kabine je odvisen od osebnih želja. Na voljo imamo veliko stilov, ki se med seboj razlikujejo. Pri večini ponudnikov tuš kabin bomo lahko izbirali med klasičnim, sodobnim, vintiage stilom ali pa med elegantnimi tuš kabinami. Novejše izvedbe tuš kabin imajo vgrajene stole, nekatere radijski sprejemnik ali pa masažne šobe. Očitno je razvajanje ne samo v kopalnici ampak še dodatno pod tušem, nov trend pri tuš kabinah.

Steklo za tuš kabine je potrebno dobro premisliti in izbrati. Vsekakor je pri izvedbi tuš kabine to najbolj pomemben dejavnik. Debelina uporabljenega stekla tuš kabine določa trajnost stekla. Najbolj pogosta izbira je med 6 in 10 milimetrov debeline. Steklo je lahko barvno, da se vidi popolnoma skozi, zamegljeno, peskano; skratka nešteto različnih kombinacij. INOX ograje so odlična popestritev vrat pri polkrožnih tuš kabinah.

Steklo za tuš kabine je včasih malce nehvaležno z vidika umazanosti. Ker je voda v našem področju trda in vsebuje veliko kamna, se le ta nabira na steklu. Seveda se na steklu tuš kabin pozna vsak kapljica in ko se posuši ostane samo siva pika na steklu. Zato je z vidika brisanja stekla, steklo na tuš kabinah bolj pogosto na programu za čiščenje. Ne pomagajo kakšni posebni premazi, ker voda ne odteče vedno v celoti iz stekla. Vedno za seboj pusti neko sled, da je bila tam. Seveda so proizvajalci čistil poskrbeli, da nam tudi to opravilo olajšajo.

Če pogledamo kopalnico še iz druge plati, ni to samo prostor, ki je nujno potreben. To je prostor kjer začnemo nov dan in to vsak dan znova. V kopalnici lahko spustimo svojo domišljijo na plano. Veliko kakovostnih rešitev je na voljo. Samo malo pozornosti potrebujemo in lahko svojo kopalnico naredimo elegantno in funkcionalno. V kolikor se lotevamo prenove kopalnice, lahko dodamo predelne stene in za predelno steno uporabimo steklo za tuš kabine. To so sodobni trendi, ki jih najdemo v večini prenovljenih ali novejših hotelov. Seveda je lahko tuš kabina v podaljšku balkona ali terase. Na terasi so ALU balkonske ograje, kot bogat dekor, ki se v kombinaciji zunanje tuš kabine popolnoma dopolnjujeta.

Seveda je finančni zalogaj kopalnice, eden izmed dražjih delov našega doma. Na drugi strani,  pa ni priporočljivo izbirati cenejše materiale, ker lahko hitreje in bolj pogosto terjajo popravila ali zamenjavo. Seveda moramo pri kopalnici poskrbeti, da je voda speljana pravilno, da nam ne bo odtekala mimo. S tem bi lahko povzročili kar nekaj škode sebi ali pa tistemu, ki živi pod nami.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve