INOX stopniščne ograje

DomovMN ograjeINOX stopniščne ograje

INOX stopniščne ograje

MN GROUP d.o.o.

inox-steklena-ograja

Ograja in kateri material je primeren za ograje. To je večna dilema vsakogar, ko se mora odločiti in postaviti ograjo. Pa, če imamo v mislih INOX stopniščne ograje ali pa katero koli drugo ograjo. Če pogledamo bližje INOX kot material, ima kar veliko dobrih lastnosti. Med njimi lahko izpostavimo daljšo življenjsko dobo, ugodno ceno in dejstvo, da ne rjavi.

Če dodatno pogledamo zunanje INOX stopniščne ograje, ta nima samo vlogo varovanja in zaščite. S svojo strukturo, izvedbo in celotnim izgledom lepšajo in dajo našemu domu celoto oziroma zaključek. Sama izvedba ograje je v večini primerov, da je površina ograje brušena ali pa peskana. Najbolj pogosto se INOX ograje varijo s poliranimi vari. Lahko jih kombiniramo z drugimi materiali. Najbolj pogosta kombinacija je kombinacija lesa ali stekla. Seveda kuhinjsko steklo ni primerno za ograje. INOX stopniščne ograje se lahko uporabijo tako zunaj, kot v notranjih prostorih. Seveda se lahko INOX uporabi tudi za balkonsko ograjo, ograjo za terase in kot že omenjeno za stopnice.

Okrogli ali štirikotni profili iz cevi, so sestavni deli zunanjih ograj, ki se lahko kombinirajo s steklom, pleksi steklom, lesom in tako naprej. INOX, kot material je brezčasen in nikoli ni izven mode. V kolikor govorimo o zunanjih ograjah, se lahko za polnilo uporabi: steklo, INOX pletenice, plošče iz umetnih mas, perforirano pločevino ali les. Ograje morajo ustrezati vsem predpisom, ki so zakonsko določeni. Samo tako bomo popolnoma sigurni in se bomo lahko na ograjo tudi naslonili.

Za INOX stopniščne ograje velja, da za samo montažo, uporabljajo sistem sidranja. Uporabi se lahko INOX materiala. To pomeni pritrdilne ploščice, navojne palice, matice in podložke. Uporablja se še dvokomponentne mase. Z njimi lahko pritrjujemo skoraj v vsako podlago.

V kolikor se odločamo za vrtno ograjo, je odločitev za INOX ali ALU vrtne ograje v korist aluminija. Kot material, bo bolj primeren za vrtno ograjo kot INOX; manj bo izstopal. Kljub vsemu pa je INOX zelo priljubljen material, po katerem posegajo skoraj vsi.

Če se še malo povrnemo na kombinacijo INOX in stekla. Ko je govora o ograji, moramo vedeti, da je lahko steklo samo lepljeno ali kaljeno. Vsekakor mora izpolnjevati vse predpisane regulative, da v primeru razbitja ne poškoduje oseb. Seveda steklo za tuš kabine ni rešitev za cenejšo izvedbe ograje. Kadar govorimo o varnosti, se moramo zavedati, da varnost stane nekaj več denarja. Na drugi strani pa je tudi dejstvo, da se ograje ne postavljajo za kratko obdobje. Zato je lahko večji strošek pri izgradnji, smotrno naložen v daljšo življenjsko dobo ograje.

Samo vzdrževanj INOX ni preveč zahtevno. Redno brisanje brez agresivnih čistil, bo podaljšalo življenjsko dobo ograje. Pri ograjah je potrebno tudi od časa do časa preveriti njihovo varnost. S tem je pogojen vizualni pregled ograje in v primeru poškodb ali razpok, je potrebno ograjo popraviti. Tudi glede montaže je nasvet, da se dela ne lotimo sami, ampak se priporoča, da ograjo namesti strokovnjak. Kaj hitro se lahko zgodi, če bi ograjo nameščali sami, da bi kje pozabili priviti kakšen vijak ali postaviti sidro in bi imeli kasneje težave zaradi tega

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve