INOX ograje

DomovMN ograjeINOX ograje

INOX ograje

MN GROUP d.o.o.

model-ograje-inox-varnostne-ograje

Balkoni v stanovanjih so velikokrat namenjeni skladiščenju nepotrebnih reči in sušenju perila. S tem balkon izgublja svoj namen. Balkon bi moral biti podaljšek dnevnega prostora. Na balkonu bi v toplejših dneh popili jutranjo kavico, prebrali časopis ali pa se na balkonu samo sproščali po napornem dnevu. V kolikor je balkon dotrajan, nič od navedenega ne pride v poštev. Potem je tu še velikost balkona, saj na štirih kvadratnih metrih težko karkoli uredimo, da bi z veseljem šli uživat na balkon. V primeru, da je balkon potreben prenove, je še vprašanje kako se lotiti prenove in kaj sploh želimo z balkonom.

Seveda vsak balkon mora imeti ograjo. INOX ograje so trenutno v trendu. Odvisno je tudi od tlaka, ki je že na balkonu. V kolikor so položene ploščice, ki so dolgočasne ali pa nižje kvalitete, samo preko njih položimo leseni pod, preprogo ali kaj drugega, kar nam bo všeč. Skupaj z ograjo in tlaki, bo balkon tvoril celoto. INOX ograje in francoski balkoni gredo skupaj odlično, še zlasti v sodobnejših stavbah. Moderne gradnje so s svojimi linijami odličen par z INOX ograjami.

Skupaj z ograjami gre tudi zelenje, ki ga postavljamo ob ali na ograjo. Da bo ozelenitev ograje uspešna, je potrebno uporabiti rastline, ki bodo dobro uspevale v legi balkona. Upoštevati je potrebno vse letne čase in kaj želimo kot končni rezultat. V kolikor imamo na balkonu kovinske konstrukcije, se lahko lotimo tudi balkonskega vrtičkanja. To je zadnja leto postalo pravi hit po celem svetu.

Poleg INOX ograje je potrebno izbrati še pravo pohištvo. Pri izbiri moramo upoštevati vse letne čase in ali bomo morali čez zimo pohištvo pospravljati. V tem primeru, je priporočljiv izbor zložljivega pohištva, saj bomo tako potrebovali manjši prostor za shranjevanje. Oprema mora biti namenjena uporabi za zunanje prostore. Naj bo trajna in trpežna. Pohištvo in ostalo opremo je potrebno prilagoditi velikosti prostora in koliko ljudi bo potreboval svoj stalni sedež. Seveda potrebujemo tudi mizico, za odlaganje kave in pijače. V kolikor imamo še vrtiček na terasi ali balkonu, moramo poskrbeti še za prostor, ki bo namenjen shranjevanju orodja za vrtnarjenje.

Ker bomo teraso ali balkon uporabljali tudi zvečer in ponoči, je potrebno poskrbeti za osvetlitev. Na INOX ograje, lahko obesimo lampijončke ali sveče. V primeru ALU balkonske ograje pa se lahko namestijo svetlobne verige. Tako bomo poskrbeli, da bo ograja tudi v večernem času imela svoj čar. Ne glede na tip ograje, je potrebno vsake toliko časa preveriti ali je ograja še trdna. V kolikor se ugotovijo poškodbe ali da se je ograja razmajala, je potrebno ograjo popraviti v čim krajšem času. Nikakor s popravilom ali zamenjavo ograje ne smemo odlašati. Zelo hitro se lahko pripeti nezgoda, ki pa si jo nihče ne želi.

Za pravilno namestitev in montažo, je potrebno najeti strokovnjake, ki se na to spoznajo. Nikar se ne lotimo sami tega podviga, ker nas lahko drago stane. V kolikor je s strani proizvajalca predpisan postopek glede vzdrževanja ali čiščenja, ga moramo upoštevati v celoti. Samo tako nam bo ograja služila dolgo časa.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve